YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Els 8 famosos espanyols i catalans que han perdut el pare o la mare pel coronavirus

Tamara Falcó, Santi Millán o Pep Guardiola han perdut un ésser estimat per aquesta malaltia

El 2020 no ha estat fàcil per a ningú, l'esclat de la pandèmia de coronavirus al març ha provocat que sigui un any molt complicat per a tothom. No obstant això, hi ha algunes persones, entre elles diversos rostres coneguts, que han viscut la crisi sanitària de primera mà i han patit la pèrdua d'algun ésser estimat per culpa de virus.

Tamara Falcó i Esther Donya

El passat mes de març, va morir Carlos Falcó amb 83 anys a causa del Covid-19. El marquès de Griñón va començar a sentir un lleu malestar general i després de donar positiu en el virus va ser ingressat de forma immediata a l'hospital.

El pare de Tamara Falcó i marit d'Esther Donya era considerat com persona d'alt risc per la seva avançada edat. No obstant això, no patia cap patologia prèvia.

L'exmarit d'Isabel Presley finalment va morir uns dies més tard a la Fundació Jiménez Díaz de Madrid on estava hospitalitzat.

«En cap moment vam pensar en el desenllaç que vam tenir ni Carles ni jo. Va ser dramàtic. Quan va ingressar estava bé, ell estava súper sa, no tenia res. No tenia colesterol ni res, el que tenia eren anys», va explicar l'exmodel fa uns mesos.

Aquesta no és l'única pèrdua que ha patit Esther Donya per culpa de virus. També ha lamentat la mort del seu progenitor, José Donya.

«Estem consternats, mai vam pensar que haguéssim d'acomiadar-nos tan aviat... Sempre seràs amb nosaltres. Et recordarem com el millor pare del món, millor marit, amic, company... La teva noblesa, simpatia i carisma ens acompanyarà sempre. Volem agrair totes les mostres d'afecte i suport ».

El 2020 se l'ha posat difícil a la família de Tamara Falcó i Esther Donya, que a més de perdre a Carlos Falcó i Josep Donya, també han hagut d'afrontar les morts de Fernando Falcó i Jaime Carvajal.

Santi Millán

Santi Millán va perdre al seu pare per culpa del coronavirus el passat mes d'abril. Va ser el mateix actor el que va fer pública la trista notícia de la mort del seu progenitor en una entrevista amb Irene Junquera.

«Tenia 81 anys i la seva vida feta. Jo crec que hi ha un moment, en això de perllongar la vida de manera artificial, que no és bo. La gent hauria de poder morir amb dignitat».

Després de fer pública la mort del seu pare, Santi Millán va destacar que tenia la sort de tenir a la seva mare a prop i poder acompanyar-la en un moment tan complicat.

Fonsi Nieto

Alfonso González, el pare de Fonsi Nieto, també va morir a l'abril. Marta Castro, l'esposa de l'expilot, va ser l'encarregada de comunicar la notícia al seu compte d'Instagram.

«Ara més que mai, i per sempre ja ho saps! Ara el teu pare és al cel cuidant de tots nosaltres», va escriure a les seves xarxes socials al costat d'una imatge de la parella en el seu últim viatge al Japó.

Una trista notícia que va arribar tan sols uns dies després de la defunció de la seva àvia, Teresa Roldán, amb 102 anys el 29 de març.

Pep Guardiola

Amb 82 anys va morir Dolors Sala Carrió, la mare de Pep Guardiola. La progenitora de l'entrenador del Manchester City va contreure coronavirus i va haver de ser ingressada a l'hospital. No obstant això, no va aconseguir superar la malaltia i finalment va morir.

Va ser l'equip que lidera el català l'encarregat d'anunciar la defunció. «La família del Manchester City està devastada per comunicar avui la mort de la mare d'en Pep, Dolors Sala Carrió, a Manresa, Barcelona, després de contreure coronavirus. Tenia 82 anys».

Ramoncín

El cantant Ramoncín va explicar en una videoconferència amb 'La sisena nit' que la seva mare havia mort amb 98 anys per Covid-19.

A més, va explicar que encara que la seva mare estava ingressada en una residència d'avis, ell sabia en tot moment el seu estat de salut.

Óscar Haro

Óscar Haro, director esportiu de l'equip de LCR Honda, també ha lamentat la pèrdua del seu pare per culpa de l'coronavirus, concretament per la falta de respiradors durant els mesos més dur de la pandèmia.

«Ningú hauria de morir sol. El meu pare va començar a treballar amb 14 anys fins als 65. Mai va demanar res. Dimecres li calia un respirador per no morir i "hi van denegar". El seu metge (gran persona i professional) em va cridar amb llàgrimes per demanar-me permís per deixar-lo morir», va explicar ell mateix en les seves xarxes socials.

Miguel Bosé

Tot i que Miguel Bosé es troba dins el grup de persones que no creu en el virus, el passat mes de març va viure la malaltia en primera persona. La seva mare, Lucía Bosé, va morir amb 98 anys a causa del Covid-19.

Va ser el cantant el que va compartir la trista notícia a les seves xarxes socials, que posteriorment va esborrar. «Estimats amics ... Us comunico que la meva mare, Lucía Bosé, acaba de morir. Ja està en el millor dels llocs».


Comentaris

envia el comentari