Les 8 millors marques de llet

Aquestes són les 8 millors marques de llet de l'Estat segons l'Organització de Consumidors i Usuaris

.

L'Organització de Consumidors i Usuaris ha realitzat una classificació de les vuit millors marques de llet sencera disponibles a l'Estat a partir d'anàlisi de les seves propietats químiques, nutricionals i gustatives, entre altres aspectes. Si bé no es tracta de la primera classificada, l'OCU recomana la marca Muuu per la seva gran relació qualitat-preu i pel seu elevat contingut en calci; no obstant això, els qui estiguin disposats a pagar més podran trobar altres marques encara més beneficioses.

8. Muuu

Muuu és un producte d'origen gallec. Dels 100 punts màxims possibles, l'OCU li atorga una valoració de 74, que resulta molt positiva en comparació amb la majoria de marques puntuades. La llet sencera Muuu és la que té millor relació qualitat-preu d'entre totes les d'aquest llistat: quan es va elaborar el rànquing costava entre 0,49 i 0,53 cèntims per litre, sent per tant una llet barata a més amb excel·lents propietats.

 

7. Carrefour

Els supermercats Carrefour comercialitzen la setena millor marca de llet disponible a Espanya, segons l'OCU, que la puntua amb un 75 sobre 100. Les llets senceres d'altres grans empreses del mateix sector també són considerades com algunes de les millors marques espanyoles.

 

6. Deleite

La llet sencera Deleite és valorada per l'OCU amb un 76 sobre 100. Aquesta marca de llet és comercialitzada per Leite Noso, la mateixa societat de ramaders a la qual pertany la marca Muuu.

 

5. Gallega

La llet sencera de la marca Gallega és la cinquena millor del mercat espanyol segons la UCO, que li atorga 76 punts d'un total de 100 possibles a la seva classificació.

4. Kaiku

Amb una puntuació de 77 sobre 100, la llet sencera Kaiku és la quarta millor valorada per l'OCU. No obstant això, una característica molt rellevant de la llet Kaiku és el seu elevat preu. Així, es tracta de la segona marca de llet més cara de la llista, superant fins i tot a la primera marca de la classificació, que també destaca pel seu alt cost.

 

3. Consum

La cooperativa Consum posseeix la tercera millor marca de llet sencera del mercat espanyol, valorada amb un 78 sobre 100. El seu preu és també bastant raonable, costant uns 0,58 cèntims per litre quan l'OCU va fer l'estudi.

 

2. Hacendado

La llet d'Hacendado, la marca de l'empresa Mercadona, obté una puntuació de 79 sobre 100 en la valoració realitzada per l'OCU. Per això se situa en el segon lloc del rànquing de les millors llets senceres d'Espanya. La seva relació qualitat-preu és una de les millors, juntament amb Muu, Gallega i Carrefour.

1. Pascual

La primera posició del rànquing l'ocupa la llet sencera de la marca Pascual, que se situa com la millor de totes les marques d'Espanya amb una puntuació de 80 sobre 100.

  

  

Malgrat ser la marca de llet millor valorada per l'OCU també és una de les més cares del mercat espanyol; no obstant això, el seu preu és similar o inferior al d'altres llets senceres que es troben molt més a baix a la classificació, com Ato, Gurelesa, Altamira o El Castillo.


Comentaris

envia el comentari