YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Obregón confessa que al seu fill Álex «li han baixat les defenses»

L’actriu ha explicat que el jove ha estat ingressat en una clínica de Pamplona, però que «és quelcom normal» en aquests casos

Ana Obregón junto a su hijo Álex y Alessandro Lequio en Nueva York
Ana Obregón ha explicat que Álex Lequio està ingressat perquè li han baixat les defenses  |  Instagram

Álex Lequio ha estat ingressat en una sala d’aïllament d’una clínica de Pamplona. Ha sigut el mateix jove qui ha anunciat aquesta notícia compartint una fotografia dels seus pares, Ana Obregón i Alessandro Lequio, lluint les típiques bates de color verd i mascaretes d’hospital.

No obstant això, Álex no ha donat detalls sobre el motiu pel qual es troba en aquesta situació i els seus seguidors estan molt preocupats pel seu estat de salut. Tanmateix, la seva mare ha compartit que l’ingrés del seu fill en una sala d’aïllament no és preocupant, ja que «és quelcom normal» en aquests casos.

Álex, en aïllament en una clínica de Pamplona

Ana Obregón ha volgut deixar clar, sense perdre el seu somriure, que l’ingrés del seu fill és normal perquè «li han baixat les defenses, però la resta està perfecte». D’aquesta manera ha donat a entendre que la malaltia d’Álex Lequio evoluciona adequadament, però no se sap si encara continua ingressat a la clínica.

Cap membre de la família ha compartit més informació sobre l’estat de salut d’Álex Lequio i l’última imatge era precisament aquesta on els seus pares es veien a través d’un vidre, vestits amb la roba de color verd i les mascaretes necessàries per poder entrar en la sala d’aïllament, on està ingressat, d’una clínica de Pamplona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Expediente X: El Aislamiento. Próximamente en los mejores cines. Ánimo a tod@s l@s luchadores/as #soyunmarciano

Una publicación compartida de Me Dicen Aless (@alessandrolequiojr) el

Álex Lequio torna a Espanya

Fa gairebé un mes que el fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio ha tornat a Espanya i des de llavors sembla molt més animat i ha tornat a compartir moments de la seva vida a través de les xarxes socials. Fins i tot ha volgut reincorporar-se a la feina perquè veure com avancen els seus projectes professionals el fa feliç. Així doncs, Álex Lequio ha reaparegut en públic després de la seva lluita contra el càncer, en un acte organitzat per la seva empresa la setmana passada. 

Tot i que en aquest moment no ha volgut fer declaracions, una mica més tard ha compartit una imatge a través de les xarxes socials on agraïa als assistents haver acudit al desè aniversari de ‘Miss Sushi’, un client de la seva agència Polar Marketing. Per una altra banda, la seva empresa ha organitzat un acte solidari que es durà a terme en una data molt propera al Nadal, amb l’objectiu de recaptar diners per tal d’ajudar a totes aquelles famílies que tenen nens amb càncer.


Comentaris

envia el comentari