IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Tens una ‘M’ marcada a la mà? T’expliquem què vol dir

Qué significa tener la M en la palma de la mano
Què vol dir tenir una M al palmell de la mà | HORÓSCOPOMÁGICO.COM
 

Si formes part del selecte grup de persones que tenen la lletra M marcada al palmell de la mà, estàs d’enhorabona: tenim bones notícies per tu. La pràctica de llegir les mans es remunta a temps insospitats.

De fet, una de les primeres aparicions del fenomen té lloc al llibre xinès I Ching, i és que a la cultura xinesa és molt freqüent trobar mostres de quiromància. Per la seva banda, Aristòtil –el famós filòsof– era un fervent creient de l’avenir, i el grandíssim Alexandre el Magne jutjava als oficials militars depenent de les línies de la seva mà.

Pels que no hagin tingut cap contacte previ amb la pràctica de la quiromància, s’ha de tenir en compte que al palmell de la mà trobem quadre línies principals. Conegudes com la línia de la vida, del cor, del cap i del destí, formen els eixos principals sobre el que se sustentarà el nostre futur, i es complementen amb altres línies com l’anell de Venus, la línia del Sol, la de Mercuri, la de la sort, etc.

Lineas de la palma de la mano
Línies de la palma de la mà | HORÓSCOPOMÁGICO.COM
 

Però quin és el vertader significat d’aquesta lletra M?

El primer que cal saber és a quina de les dues mans hem de centrar la nostra atenció, per tal de poder interpretar el futur correctament. Mentre que algunes tradicions consideren que els homes han de llegir-se la mà esquerra, i que el futur de les dones ve marcat per la seva mà dreta, n’hi ha d’altres que consideren que una ens mostra el passat –l’esquerra– i l’altra –en aquest cas, la dreta– el nostre futur.

En el que sí que coincideixen totes les teories és en què aquelles persones marcades per la lletra M són uns éssers especials i molt particulars, amb una intuïció molt elevada i fins i tot fills d’una nova era espiritual.

Aquesta gent sol ser emprenedora, amb un do o carisma especial en l’àmbit dels negocis, i que no tenen por als reptes. És a dir, són persones destinades a collir èxits sense parar. Així doncs, podran gaudir de fortuna i prosperitat, i auto motivar-se i auto disciplinar-se sense cap esforç. A més, són fidels defensors de la veritat i com a tal odien profundament les mentides. Unes mentides que cacen al vol abans que qualsevol altre gràcies al seu sisè sentit.

Honestedat, fidelitat, i una vida sense por

Ens trobem davant d’una gran revelació, ja que a part de tot allò que hem dit anteriorment, són persones bones, lleials i extremadament fidels, amb un sentiment d’amor total cap a la veritat. La falsedat, per ells, és la màxima traïció, i si se t’acut mentir a un ‘M’ ja pots donar la relació per perduda.

Un altre punt fort a tenir en compte és que es tracta de persones valentes i decidides, que difícilment tindran por. Això és possible gràcies a la seva adaptabilitat i flexibilitat, que els permeten enfrontar i triomfar inclús en les pitjors situacions.

Les professions ideals per als ‘M’

Ara que ja sabem exactament què vol dir tenir aquesta lletra tan màgica al palmell, us presentem les professions que més casen amb aquestes persones. Amb tantes probabilitats d’èxit, els ‘escollits’ haurien de dedicar-se principalment a l’àmbit jurídic o al polític. Facin el que facin, estan predestinats a triomfar i acabar ocupant càrrecs d’alta direcció i de lideratge d’equips.

Però no tot són bones notícies. I és que si tenen algun punt dèbil, aquest és la seva inevitable atracció de persones dolentes, aprofitades i mentideres. Però afortunadament la seva intuïció els permet reconèixer des de quilòmetres i, per tant, no hi ha absolutament cap motiu de preocupació.


Comentaris

envia el comentari