IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Bertín Osborne, preocupat per la seva filla gran després de penjar una imatge despullada a Instagram

Va trencar el seu matrimoni fa un any i ara tracta de refer la seva vida

Imatge de Bertín Osborne durant una entrevista
Imatge de Bertín Osborne durant una entrevista | Cedida

 

Bertín Osborne no ha tingut una vida fàcil. Tot i que habitualment se'l veu a televisió amb un somriure, al llarg dels anys ha hagut de passar per moments molt durs, com la mort de la seva primera dona, la d'un dels seus fills i la terrible malaltia de naixement que pateix el seu fill Kike.

Ara, i des de fa un temps, és la seva filla gran la que li preocupa. Alejandra Osborne es va separar de forma totalment inesperada del seu marit, una notícia que va impactar molt al presentador.

Bertín Osborne, trist per la separació de la seva filla

Alejandra i el seu marit, Joaquín Buendía, tenen tres fills petits. El matrimoni es va trencar fa aproximadament un any i aleshores Bertín ja va anunciar que la notícia l'entristia molt i va dir que esperava que amb el temps la relació entre tots dos s'arreglés, però de moment sembla que no és així.

Recentment, Alejandra ha publicat unes imatges despullada a Instagram acompanyades d'unes frases molt reveladores: «Que li donin a tot el que no et faci feliç».

Sembla que la jove no ho ha passat bé durant un temps i ara vol tornar a recuperar la seva felicitat. Precisament per això estaria tan preocupat Bertín Osborne, ja que té una excel·lent relació amb la més gran de les seves filles i no suporta el fet que aquesta pateixi.

Nova vida

Alejandra vol iniciar una altra etapa de la seva vida. La separació ha quedat ja en el passat, i ara la filla de Bertín Osborne mira cap a endavant.

Així ho ha reivindicat també amb una de les seves últimes publicacions en Instagram: en aquesta llueix una jaqueta que tapa el seu tors nu, i acompanya la imatge amb una contundent frase: «El que més m'agrada de ser feliç és que no necessito demanar-li permís a ningú».


Comentaris

envia el comentari