Terelu Campos, decidida a fer-se una doble mastectomia

La presentadora vol extirpar-se els pits per evitar l'aparició de més tumors

Imagen de archivo de Terelu Campos.
Imatge d'arxiu de Terelu Campos | GTRES

 

 

La protagonista d’aquesta setmana de la portada de la revista ‘¡Hola!’ és, ni més ni menys, la col·laboradora de televisió Terelu Campos, que ha concedit una entrevista en exclusiva. Ara bé, els problemes de salut de la filla de María Teresa Campos l'han obligat a postposat l'entrevista fins després de la seva segona operació quirúrgica. En aquest sentit, cal recordar que la primera va tenir lloc l’any 2012 i aquesta segona fa tan sols unes setmanes, concretament el passat 11 de juliol.

 

Tot i el complicat estat de salut en el qual es troba, Terelu Campos apareix a la portada amb el rostre somrient i vestida amb uns pantalons texans i una camisa blanca. La col·laboradora de Telecinco ha afirmat en exclusiva a aquesta revista del cor que «està decidida a fer-se una doble mastectomia» tot i que tant l’operació com la recuperació ha estat un èxit.

 

És a dir, Terelu té pensat sotmetre's a una operació en la qual s’extirpen parcialment o totalment els pits. A més a més, també ha explicat que, tot i ser una decisió difícil, «està molt meditada, ja que crec que és el millor per a mi i pel meu futur. No és que m’hagi aixecat un matí i hagi decidit ‘Vaig a fer-me això’».

María Teresa Campos junto a Terelu tras recibir el alta hospitalaria.
María Teresa Campos al costat de Terelu després de rebre l'alta hospitalària. | CatalunyaDiari.cat

 

És la millor decisió per a tenir una mica de pau

Segons ha explicat Terelu Campos, aquesta és la millor opció que pot prendre pel seu propi benestar, ja que en lloc de la mastectomia, l’altra opció «serien 15 o 30 sessions de radioteràpia i cinc anys de tractament hormonal amb pastilles». «Però qui m’assegura que després no em tornarà a aparèixer un altre tumor? Necessito una mica de pau», ha insistit.

 

A més, la presentadora també ha explicat que la seva mare li posa Angelina Jolie com a exemple, ja que l’actriu de Hollywood es va sotmetre a una doble mastectomia preventiva de càncer de mama l’any 2013. A Terelu la sorprèn la reacció de la seva mare i, a més, «m'ha dit que em mantingui molt ferma».

Terelu Campos y Alejandra Rubio.
Terelu Campos i Alejandra Rubio. | GTRES

 

Terelu no vol que la seva filla es preocupi

A la revista del cor també es destaca una altra declaració de Terelu Campos, i és sobre la seva major preocupació de la seva vida: «La millor tranquil·litat seria, genèticament, no transmetre-li res a la meva filla, que tot el dolent que hagi de passar em passi tan sols a mi».

 

Per a Terelu Campos l’opinió de la seva filla és fonamental, però també vol evitar-li les preocupacions després del procés tan complicat com el que està passant. Ha explicat que «Vull que estigui una mica allunyada de tot això. Que posi una mica de distància entremig. És una nena, és l’estiu i ha de gaudir de la vida».


Comentaris

envia el comentari