A Kiko Rivera li surt gratis la reducció d'estómac

Segons Kiko Matamoros, ha signat un contracte publicitari amb la clínica en el qual l'operació era a canvi de promoció

Kiko Rivera en una imatge d'arxiu. | Cedida

El 18 de juliol, Kiko es va sotmetre a una operació de reducció d'estómac per perdre panxa i pes. Els metges li van advertir que el seu estat podia implicar problemes de salut com l'obesitat, malalties renals o hipertensió, així que a l'espera del seu segon fill va decidir fer alguna cosa sobre aquest tema. L'operació va ser en una clínica privada a la qual va arribar acompanyat de la seva cosina Anabel. Li van col·locar una banda gàstrica per mitjà d'una laparoscòpia, per la qual cosa no va ser necessari el seu ingrés hospitalari i va sortir del centre unes hores després d'haver entrat.

Ara s'ha sabut que aquest procés no li ha costat ni un euro, ho ha fet a canvi de publicitat. El DJ no pot parlar de la seva intervenció fins a setembre, ja que, segons ha assegurat Kiko Matamoros a 'Sálvame', ha signat un acord publicitari amb la clínica i hauria de promocionar la seva esvelta imatge a canvi dels gairebé 8.000 euros que costa l'operació. De moment el fill d'Isabel Pantoja ha perdut sis quilos, com es pot apreciar a les primeres imatges després del seu pas per la clínica, encara que el seu objectiu és arribar a desfer-se d'un total de 40 quilos. En el seu Instagram, Kiko ha compartit unes imatges en les quals ja es veu un gran canvi.

 

Y porque no? Ya estamos en Sevilla! Con mi hija y mi mujer @irenerova24 #music #asisoyyo #lavidasondosdias #cuentodehadas #dale #summer

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el


Comentaris

envia el comentari