A un gos li tallen el pèl després d’anys sense fer-ho

El seu amo tenia una malaltia terminal que l’impedia cuidar de la seva mascota

Tal com explica Upsocl, un adorable gos anomenat Lazarus estava atrapat dins del seu esponjós i enorme pelatge, dintre d’un graner, on vivia rodejat d’excrements i brutícia. El seu amo tenia una malaltia terminal que l’impedia poder cuidar a la seva mascota de forma adequada. Fins que un dia dues persones van arribar al rescat, el van treure del graner i li van tallar el cabell, fet que va provocar que el gos estigués com nou.

Imatge del gos quant el van trobar. | Cedida.

Jessica Kincheloe va rebre la trucada d’un veí que li va comentar la situació del gos. Jessica ho va entendre ràpidament i va anar a la casa on estava Lazarus, va arribar al graner i el va veure atrapat dins del seu enorme pelatge i rodejat de brutícia. El que havia de fer per ajudar-lo era molt senzill. Jessica va prendre la decisió i li va tallar tot el pelatge per alliberar-ho de tot aquest pes, que ja superava els deu quilos. Tot i que Lazarus es veia una mica incòmode en un començament, quan es va veure lliure va corre i caminar feliç.

Imatge del moment que li tallen el pèl al gos. | Cedida.

Després del rescat, Lazarus va ser portar al refugi «Big Fluffy Dog Rescue». Ara resideix en una casa temporal fins que algú l’adopti. Tot i que se sent feliç amb la seva nova vida, Jean Harrison fundador del refugi, va assegurar que Lazarus encara s’estava acostumant. De fet, encara sent una mica de desconfiança, però ha demostrat que és un gos que dóna molta estima i és molt agradable i aviat es tornarà a sentir millor.


Comentaris

envia el comentari