IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Abertis trasllada la seva seu social a Madrid mentre es mantingui la incertesa a Catalunya

La companyia instal·larà la seva seu social a les oficines que té al número 39 del passeig de la Castellana

Atlantia llança una OPA a Abertis valorada en 16.341 milions.
Logo d'Abertis. | CatalunyaDiari.cat

Abertis ha aprovat en un consell extraordinari traslladar la seva seu social de Barcelona a Madrid, «mentre es mantingui l'actual situació d'inseguretat jurídica generada per l'actual situació política a Catalunya», segons ha informat el grup de concessions d'infraestructures.

El canvi no afecta aquelles societats del grup que presten serveis exclusivament a Catalunya, segons ha detallat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Abertis se suma així a la llista d'entitats financeres i empreses que en els últims dies han optat per sortir de Catalunya davant la incertesa política i econòmica generada pel referèndum del passat dia 1 i la possibilitat d'una declaració d'independència aquesta setmana vinent.

En el cas del grup d'autopistes i satèl·lits, opta per deixar Barcelona dies després que ho fes Criteria CaixaHolding, el seu primer accionista de referència amb un 22,3% del seu capital, que ha optat per portar la seu a Palma. A més, l'aprovació del canvi de seu coincideix amb l'autorització per part de la CNMV de l'OPA que la italiana Atlantia va llançar el passat mes de juny per la companyia.


Comentaris

envia el comentari