Paz Padilla, trencada: el moment més emotiu del funeral del seu marit

La presentadora ha protagonitzat un emotiu moment amb la seva filla

Paz Padilla i la seva filla Ana
L'emotiu moment de Paz Padilla amb la seva filla Anna | G3

Amb unes ulleres de sol, mascareta negra i vestida rigorosament de dol, Paz Padilla ha arribat aquest matí a l'església de Zahara de los Atunes, a Cadis, on se li ha donat l'últim adéu al seu marit, Antonio Juan Vidal. La vídua ha estat acompanyada en tot moment per la seva filla Anna, fruit del seu matrimoni amb Albert Ferrer.

Juan Vidal va morir després d'una dura lluita contra el càncer aquest passat diumenge, 19 de juliol, amb tan sols 53 anys. El difunt va decidir mantenir la malaltia en secret, tot i que se li va diagnosticar fa un any. 

Al llarg de tota la cerimònia, mare i filla s'han mostrat inseparables, donant-se suport l'una a l'altra en aquest moment tan dolorós que estan passant, de fet, han estat elles les protagonistes d'un dels moments més emotius de la cerimònia: Anna i Paz s'han fos en una gran abraçada abans de l'inici de l'acte.

Aquest gest demostra una vegada més la gran relació que tenen entre elles i que en els últims mesos s'ha consolidat encara més, amb la mort de la mare de la presentadora fa uns mesos i ara amb la mort de qui Paz considerava: «L'amor de la seva vida».

 Paz Padilla emotiu moment amb filla Anna
El moment de l'abraçada ha estat un dels més emotius de la cerimònia | G3

Amb tan sols 23 anys, Anna ha demostrat durant tots aquests mesos com d'unida està a la seva mare. Ella ha sigut el gran suport de Paz durant tot aquest temps, i avui ho ha tornat a demostrar, ja que no s'han separat ni un moment. Després d'aquesta emotiva abraçada, la influencer ha deixat a Paz al centre de la cerimònia i s'ha acomodat a la banda dels seus familiars. A més d'Anna, són moltes les persones que han acompanyat la gaditana durant el funeral.

Entre ells, alguns membres de l'equip de 'Sálvame' com José Antonio León, Néstor Barreira, Alberto Díaz, Raúl Prieto o Cristina Soria. També ha assistit el director del programa, David Valldeperas, juntament amb la seva parella, Xoan Viqueiras.

La presentadora s'ha dirigit a Antonio Juan Vidal per dir-li l'últim adeu amb una dedicatòria molt especial. «Et vols casar amb mi? Tes vull, my love» es podia llegir acompanyant la corona de flors, un joc de paraules entre la parella que ha emocionat a molts dels presents.


Comentaris

envia el comentari