IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Pilar Rahola pateix un accident caminant per Barcelona

La periodista ha preocupat els seus seguidors

Pilar Rahola el dimecres 21 de març del 2018
Pilar Rahola pateix un accident caminant per Barcelona | CatalunyaDiari

La periodista Pilar Rahola ha tornat a ser protagonista de les xarxes, però aquest cop no ha estat per les seves habituals crítiques, sinó que ha estat després de patir un accident mentre caminava per Barcelona que l'ha deixat amb cabestrell.

Segons ella mateixa ha explicat al seu compte d'Instagram, l'escriptora estava passejant per la ciutat i ha ensopegat amb una «de les andròmines» de la ciutat, els separadors del carril bici. El resultat ha estat que Rahola s'ha trencat el cap de l'húmer després de «fotre's de lloros» contra el terra.

Les conseqüències, més enllà del mal que s'ha pogut fer i del cabestrell que estarà obligada a portar uns dies, seran ara les dificultats per les quals passarà per a poder seguir escrivint, ja que només té la seva mà dreta hàbil per a fer-ho. 

Les seves aparicions televisives no haurien de patir per culpa d'això, ja que el pitjor que li passarà és haver de sortir en cabestrell per la pantalla petita. 

Imatge de Pilar Rahola al seu instagram assenyalant un separador del carril bici
Pilar Rahola pateix un accident caminant per Barcelona | Xarxes socials

Feliç per tornar a ser àvia

Com a mínim a Pilar Rahola li queda una alegria ara mateix, poder passar temps amb el seu segon neten Joan, que va néixer a principis del mes de maig, quan Barcelona encara estava a la fase de preparació de la desescalada. 

Dilluns vinent la ciutat ja entrarà en Fase 2, així que podrà passar més temps amb la família i fins i tot anar a prendre alguna cosa. Això sí, haurà de vigilar amb la resta de barreres arquitectòniques i urbanes que té la ciutat, especialment ara que de mica en mica s'aniran ampliant alguns carrers per afavorir que les persones disposin d'una distància mínima de seguretat. 


Comentaris

envia el comentari