Rocío Carrasco i Fidel Albiac a l'interior del seu cotxe

El dia que el cotxe de Fidel Albiac i Rocío Carrasco va bolcar i quasi perden la vida

Rocío Carrasco ha trencat el seu silenci, i ara els capítols més tràgics del seu passat tornen al present, com l'accident de trànsit en el qual gairebé perd la vida

Fidel Albiac de la Torre ha estat al costat de Rocío Carrasco tant en les bones com en les no tan bones, a més de ser partícip en alguna de les aventures de la filla de Rocío Carrasco en què l'actriu va poder haver perdut la vida.

 

Sense anar més lluny, la parella va tenir un accident de trànsit quan viatjaven junts en el mateix vehicle. En aquesta ocasió, segons ha apuntat la investigació, Fidel Albiac conduïa el turisme quan aquest va sortir de la carretera pel voral dret per conduir a més velocitat de la permesa.

 

L'advocat, que aleshores tenia 26 anys, va poder sortir del vehicle, mentre que la seva xicota, Rocío Carrasco de 22 anys, no va córrer la mateixa sort. I és que la filla de la cantant, Rocío Jurado, i de l'exboxejador Pedro Carrasco va ser traslladada d'urgència a l'hospital amb un pronòstic greu.

 

Rociíto, que anava de copilot, presentava un traumatisme cranioencefàlic, aixecament de cuir cabellut i una fractura en una vèrtebra, mentre que el conductor, el seu xicot, va patir un cop a la columna; un pronòstic més lleu que la seva parella.

El cotxe on viatjaven va donar voltes de campana

El succés va tenir lloc el 12 de febrer de l'any 2000, a les 15.15 hores, al terme municipal de Pinilla del Valle, una localitat molt propera a Rascafría, a la Comunitat de Madrid. Concretament, quan la parella va arribar a quilòmetre 15 de la carretera M-604 que es projecta en sentit Navacerrada-Lozoyuela, un tram amb molts revolts, el Mercedes 230 amb matrícula M-5671-XB en què viatjaven els va jugar una mala passada a la parella.

 

Fidel Albiac i Rocío Carrasco van sortir de la calçada pel voral dret a conseqüència d'una conducció excessivament ràpida: «El cotxe va donar una volta de campana i es va arrossegar diversos metres sobre el sostre». Rocío Carrasco sí que portava posat el cinturó de seguretat, però va quedar atrapada a l'interior del vehicle a col·lació de l'impacte.

 

Així, va ser necessària l'actuació de dos equips del cos de bombers del govern regional perquè la xicota de Fidel Albiac pogués sortir de l'interior del cotxe. Tot seguit, un helicòpter del Servei d'Urgència i Rescat de la Comunitat de Madrid (SERCAM) va traslladar a Rocío a l'hospital 12 de Octubre de Madrid, alhora que Fidel Albiac va acudir al mateix hospital que la seva noia en una ambulància de la Creu Roja.

 

La mare de Rocío Flores va estar ingressada a la unitat de cures intensives (UCI) d'urgències, on un equip mèdic va vigilar el seu estat de salut i la van sotmetre a diverses proves per conèixer la seva evolució, ja que el pronòstic de la jove era delicat. Només els més propers a Rociíto van entrar a l'habitació on reposava la pacient.

 

«Es troba bé, ens ha reconegut a tots, i hem pogut parlar amb ella», va explicar el seu pare a la sortida de l'hospital, qui va ser un dels primers a arribar a centre de salut visiblement afectat. A més, la filla de Rocío Jurado va exigir a l'hospital que no transcendís a la premsa cap dada de com es trobava l'accidentada.

El primer accident de Rocío Carrasco

Rocío havia tornat a néixer en un accident que va poder costar-li la vida, encara que, de fet, no era la primera vegada que s'enfrontava a una situació tan tràgica. I és que el 24 de novembre de 1995, la filla de Pedro Carrasco va patir un altre accident de trànsit quan circulava amb una amiga per l'N-II entre els carrers de Sant Agustí i Lepant a Mataró, Barcelona.

 

En aquella ocasió, Rociíto anava de paquet a la moto de la seva amiga, qui va tractar d'avançar a un tot terreny estacionat, però un passatger va obrir la porta i va tirar a les dues noies a terra. Rocío va ser traslladada en ambulància a l'hospital, ja que presentava un trencament obert de tíbia i peroné.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.