L'actor Achero Mañas a la gala de les Medalles d'Or 2015 a l'Acadèmia de Cine de Madrid

Un actor madrileny planta un taxista a Barcelona: «Jo no alimento feixistes»

La seva publicació ha fet bullir la xarxa

Nova denúncia d'un personatge públic a la xarxa per motius polítics. L'últim dia de gener l'actor i director madrileny Achero Mañas  era a Barcelona i va decidir baixar del taxi que acabava d'agafar pel «discurs racista i xenòfob» de l'home que el conduïa. El protagonista del film 'Historias de la Puta Mili' compartia la seva vivència a Twitter i de seguida es feia viral.

Mañas assegura haver baixat abans d'hora del taxi pel discurs del taxista, a qui ha etiquetat de 'fill de VOX'. Segons explica, l'home defensava que els estrangers «es podrien quedar a Àfrica i Àsia, així no tindríem problemes»

L'actor ha fet bullir la xarxa

L'actor Achero Mañas a la gala de les Medalles d'Or 2015 a l'Acadèmia de Cine de Madrid
La publicació d'Achero Mañas ha fet bullir Twitter | GTRES

Les paraules del taxista disgustaven de tal manera l'actor que li feia aturar el vehicle per baixar-ne i, a més, explicar-li per què: «Quan ampliava el seu discurs xenòfob i racista he pagat i n'he sortit, dient-li que jo no alimentava feixistes». 

La publicació de Mañas ha generat una allau de comentaris, molts d'ells d'usuaris relatant experiències similars: «A mi em va passar al forn de pa». Algun assegura que mai hauria baixat del taxi per discrepància política i un altre l'anima a fer servir Cabify. Fins i tot hi ha qui ha demanat disculpes com a taxista amb vint anys de professió a la ciutat comtal.

 

També et pot interessar...