Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Els actors de La Casa de Papel a l'estrena de la temporada 3 a Madrid

L'actor de 'La Casa de Papel' que va morir abans de poder veure acabada la sèrie

El gran final de la sèrie ja s'ha estrenat a Netflix

El final més esperat de 'La Casa de Papel', el definitiu, ha arribat a les nostres pantalles. Els darrers cinc capítols de la cinquena temporada ja s'han estrenat a Netflix, posant el colofó final a una sèrie que ha desfermat un veritable fenomen mundial.

Persones de tot el món han seguit amb gran fervor l'atracament més gran de la història de la ficció televisiva.

L'afecte i admiració envers els personatges ha arribat fins al punt que, malgrat ser delinqüents, han esdevingut referents socials. 

Per aquesta raó, a molts seguidors els resulta molt difícil dir adeu a un espectacular elenc format per grans professionals que han sabut conquerir el públic com pocs ho han fet.

Actors i actrius que també s'han hagut d'acomiadar d'una sèrie que ha rellançat les seves carreres artístiques. A més d'obtenir una enorme projecció internacional.

Presentació de La Casa de Papel vol.2 a Madrid
'La Casa de Papel' ha comptat amb grans actors i actrius | GTRES

Tot i això, dins del gran repartiment que ha participat al llarg de les cinc  temporades, hi ha un actor que no va poder gaudir de l'èxit de la sèrie. Malauradament, l'intèrpret en qüestió va morir abans de poder veure el gran final de la sèrie.

L'actor de 'La Casa de Papel' que va morir abans del gran final de la sèrie

El 30 de novembre passat, el repartiment de 'La Casa de Papel' es va reunir en un gran esdeveniment organitzat al Palau de Vistalegre, a Madrid. Un acte multitudinari que ha estat agredolç perquè ha suposat la presentació del volum 2 de la cinquena temporada, però, alhora, el final de la sèrie.

«Sigui com sigui el final, a ningú li agradarà perquè a ningú li agrada que s'acabin les coses. Però el més important és el viatge», deia davant dels mitjans Jaime Lorente, l'actor que durant totes les temporades es va ficar a la pell de Denver.

Al llarg d'aquest viatge, són molts els actors i actrius que han participat en la sèrie, donant el millor de si mateixos per convertir-la en un èxit de masses. L'objectiu es va poder complir, però no tots els que van participar en el projecte van poder veure el gran final.

Aquest va ser el cas de l'actor Óscar Sánchez Zafra, que va morir el mes de juny passat amb només 52 anys. Les causes de la seva mort no van transcendir, però el cert és que la notícia va causar gran commoció entre els seguidors de la sèrie i el mateix elenc.

Primer pla d'Óscar Sánchez Safra
Óscar Sánchez va actuar a La Casa de Papel | Youtube

La seva aparició a la ficció va ser breu i potser poc recordat. L'actor donava vida a Paco, el pare de Rio, interpretat per Miguel Herrán, durant la primera i segona temporada. En una escena el vam poder veure pregant-li al seu fill que, si us plau, no seguís amb l'assalt cap a la Fàbrica de Moneda i Timbre.

 

'La Casa de Papel' posa el colofó d'or després del seu inesperat èxit a Netflix

La sèrie ha marcat un abans i un després a la història de la indústria audiovisual. El seu fracàs a Antena 3, que va donar per finalitzada la sèrie després de la segona temporada a causa de les baixes dades d'audiència, va ser revertit després de l'entrada en una escena de Netflix.

La plataforma d'streaming va comprar els drets d'emissió i, en qüestió de setmanes, batia rècords de visualitzacions. Tant és així que va arribar a situar-se com el producte més vist a països com Itàlia, França, Portugal, Xile, Argentina i Brasil.

Imatge promocional de La Casa de Papel on apareixen els personatges de perfil
La Casa de Papel ha estrenat l'última temporada | La Casa de Papel

El segon gran cop clavat per la banda d''El Profesor' ha estat l'últim. La sèrie no continuarà per raons argumentals que el mateix creador de la ficció, Álex Pina, ha defensat.

No obstant això, ja s'ha anunciat la producció d'un spin-off centrat en la vida de Berlín, el personatge que compta amb un historial delictiu més gran dins de la sèrie.