Primer pla d'Ana Obregón a la presentació del llibre del seu fill

Un actor d''Ana y los 7' revela com és Ana Obregón fora de càmeres

Aaron Guerrero es pronuncia sobre Ana Obregón

Ana Obregón ha estat la gran protagonista de la crònica social dels últims mesos després del gran enrenou mediàtic amb la seva maternitat. A més, la presentadora no ha tingut cap objecció a l'hora d'alimentar-ho tot a través d'exclusives i de les seves xarxes socials.

La protagonista d' 'Ana y los 7' es col·locava així al centre de l'ull mediàtic. Ara, un antic company de la presentadora amb què va coincidir en aquesta mateixa sèrie ha parlat sobre ella i el record que manté. Aaron Guerrero, que interpretava el paper de Nando, ha parlat sobre el moment actual que travessa i també ha tingut unes paraules sobre Ana.

Aarón Guerrero parla sobre Ana Obregón

Si hi ha un paper d'Ana Obregón que va aconseguir fer història a la nostra televisió, aquest va ser el de la mítica sèrie 'Ana y los 7'. La ficció va aconseguir captivar i marcar tota una generació. Són molts els que encara recorden amb molt d'afecte gran part del càsting de la sèrie.

Aarón Guerrero era l'actor encarregat d'encarnar Nando, un dels nens que Ana Obregón cuidava a la ficció. Guerrero es troba en un moment molt diferent a nivell professional. Tal com ha revelat en una recent entrevista per a la revista Pronto, ara està totalment centrat en el món de l'hostaleria.

Foto d'arxiu d'Aarón Guerrero somrient amb una gorra
Aarón Guerrero es pronuncia sobre Ana Obregón | Europa Press

Va ser després del final de la sèrie quan es va adonar que havia de buscar un nou rumb a la seva trajectòria professional i així ho va fer.

«Després d' Ana y los 7 vaig estar més d'un any sense projectes interessants. Vaig veure la possibilitat d'obrir el meu primer restaurant i vaig estudiar enologia. Ara tinc set restaurants dels quals tres són italians i un andalús», ha revelat per a Pronto.

Tot i això, i encara que fa més de 18 anys que la sèrie va acabar, Aarón manté un molt bon record del seu pas per la sèrie i, sobretot, de treballar amb Ana Obregón. Tan és així que l'actor assegura que continua parlant amb Ana Obregón i amb la resta de l'elenc.

Va ser fa uns mesos quan a través de les xarxes socials van deixar constància del retrobament, tot i que Ana no hi va poder assistir. El que sí que ha volgut deixar clar Aarón a la seva entrevista per a Pronto és que continua mantenint una relació fantàstica amb Ana.

Ana Obregón amb ulleres de sol i somrient a l'interior d'un cotxe
Aarón Guerrero revela la bona relació que continua tenint amb Ana Obregón | GTRES

«Parlem i ens escrivim, però fa un munt que no la veig. M'alegro moltíssim que hagi estat àvia. Aless i jo ens portàvem molt bé, era molt amiguet meu, així que estic encantat», ha revelat.

Ana Obregón, pletòrica, celebra el cinquè aniversari d'Anita

D'altra banda, Ana Obregón ens delectava a tots amb la seva darrera publicació a Instagram on celebrava els 5 mesos d'Anita. Amb una emotiva i tendra fotografia, Ana compartia amb els seus seguidors el gran pla que tenia per celebrar l'aniversari de la nena.

«Avui ho hem festejat nedant juntes a la teva piscina. Aquesta tarda bufarem unes espelmes en un pastís de biberons aquí a terra i el teu pare ho farà des del cel enviant-te tot el seu amor. Feliços 5 mesos», compartia la presentadora.