Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Víctor Elías

L'actor Víctor Elías destapa l'obscur secret de Fidel Albiac i Rocío Carrasco

Fidel i Rociíto no s'ho esperaven

Rocío Carasco i el seu home, Fidel Albiac,  no esperaven aquest missatge a les xarxes socials tan demolidor. I és que, malgrat l'èxit que ha tingut el nou concert de 'Mujeres cantan a Rocío Jurado', hi ha una persona que no ha quedat conforme amb l'esdeveniment.

Fotomuntatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco
El secret de Fidel Albiac i Rocío Carrasco ha quedat al descobert | Catalunya Diari

Aquest dimecres, 11 de maig, Rocío Carrasco va traslladar l'homenatge a la seva mare a la ciutat de Sevilla. Després de la repercussió mediàtica que va tenir el primer concert, que es va fer el 5 de març a Madrid, Rociíto ha repetit l'experiència al Cartuja Center.

Per a aquesta ocasió ha decidit comptar amb totes les artistes que van participar a l'anterior edició, però la parella ha optat per canviar el grup de música.

Al concert del WiZink Center, la promotora contractada per Fidel Albiac i Rocío Carrasco va comptar amb Víctor Elías com a director musical de l'esdeveniment.

Primer pla de Víctor Elías
Víctor Elías està molt decebut amb Fidel Albiac i Rocío Carrasco | GTRES

Aquest cantant i actor tan conegut no va poder contenir l'emoció davant dels mitjans. I és que, per a ell, va ser una experiència inoblidable.

Però, qui li diria que, al cap d'uns mesos, tot canviaria. Hores abans del concert al  Cartuja Center de Sevilla, Víctor Elías va publicar un missatge a les xarxes socials que no ha passat desapercebut.

Rocío Carrasco manda un mensaje envenenado a su familia

Fidel Albiac no dona crèdit al que acaba de llegir

Tant Fidel Albiac com Rociíto han pogut llegir el missatge tan dur que Víctor Elías va publicar dimecres a Instagram.

I és que, tot i haver estat una part fonamental de l'esdeveniment que es va fer a Madrid, els encarregats d'aquest nou concert han decidit no comptar amb els seus serveis.

Això és una cosa que el músic no ha volgut que passés desapercebuda. El jove ha compartit una story amb una reflexió que no deixa en gaire bon lloc l'empresa contractada per Carrasco i Albiac.

Fotomuntatge d'un mòbil amb la story de Víctor Elías
Víctor Elías ha publicat un missatge molt contundent | Catalunya Diari

«No acostumo a fer aquestes coses, però suposo que hi ha vegades que la vida et cansa», començava dient. «Avui se celebra un homenatge molt bonic en què un company andalús, sabent que hi havia una banda que ja ho tenia tot fet i arreglat a Madrid, va decidir vendre's per un terç del que costa».

Víctor Elías també va carregar durament contra la banda que han contractat, ja que considera que baixant els preus perjudica tota la indústria de la música.

«Suposo que aquest mateix company després es queixarà dels preus que ens paguen als músics, i ell mateix es trepitja i ens trepitja. Al promotor, per descomptat, li és igual com sigui la música, com si li poses un 'pendrive'... Mentre no costi diners».

«Molta sort. Si alguna cosa em deixa tranquil, és que mai he hagut de trepitjar ningú per a poder seguir currant. Espero que dormi bé», acaba dient la story.

Rocío Carrasco s'emociona en directe

Fidel Albiac sabia que aquest esdeveniment era molt important per a la seva dona, per això no ha pogut contenir les llàgrimes quan ha vist com s'emocionava dalt de l'escenari.

I és que, per a la filla de 'la més gran', aquest segon concert ha sigut molt especial. D'una banda, ha tornat a donar veu a la violència vicària, un dels problemes que va denunciar a la docusèrie.

Rocío Carrasco en un photocall
Durant l'homenatge a. la seva mare, Rociíto no va poder contenir l'emoció | GTRES

A més, li ha permès tornar a Sevilla, una ciutat on se sent com a casa. «Per mi és una nit molt emotiva. Per mi, venir a Sevilla suposa venir a casa seva. Em porta molts records. No vull començar a plorar ja, perquè si no, no pararé».

«Sé que ella estaria orgullosa. Us torno a donar les gràcies de tot cor. Espero que gaudiu. Són setze artistes com una catedral, i cada una ha posat veu a una cançó de la meva mare. Ho han fet amb tot el respecte i tot l'amor del món. I ho han fet per vosaltres».