La situació que viu Carmen Sevilla enmig de la pandèmia de coronavirus

Moncho Ferrer, amic de l'artista, parla sobre el dia a dia de l'actriu en la seva residència

Carmen Sevilla  viu des de 2015 en un centre geriàtric  d'Aravaca víctima d'Alzheimer. Des de la web 'Jaleos' han contactat amb el millor amic de la cantant, Moncho Ferrer. Juntament amb el fill de l'artista, Augusto Algueró, són les úniques visites que té Sevilla.

Ferrer assegura que «ella es troba com sempre, està en un estat passiu, però bé. La seva vida no ha canviat en absolut a conseqüència del coronavirus. Ella és una dona d'una gran fortalesa i, encara que no és conscient, segueix sent igual de coqueta que sempre». Segons afirma el seu amic, el coronavirus no ha afectat l'artista, que viu en un apartament privat dins de la residència: «L'aixequen, la pentinen, l'empolainen i l'atenen estupendament», explica Ferrer sobre la rutina diària de Carmen Sevilla.

Físicament segueix sent «la de sempre», assegura el seu amic Moncho

Assegura Ferrer que tot i no tenir a penes memòria, físicament continua sent «la de sempre». En aquesta residència d'Aravaca, tot i els greus problemes per la crisi sanitària que s'està vivint a Espanya, la vida per a Carmen no ha canviat.  L'artista rep aquestes dues visites de forma habitual i amb totes les mesures de seguretat, prevenció i higiene. Ferrer recalca que l'atenció que li ofereixen a la seva amiga és immillorable. Al seu torn, Carmen compta amb càmeres de vigilància les 24 hores del dia i servei d'atenció en tot moment.

La residència on viu l'artista està a  Aravaca,  una zona residencial  als afores de Madrid, tranquil·la i luxosa. La residència és un conjunt d'instal·lacions funcionals i modernes  que es distribueixen en funció de les necessitats dels usuaris.

Carmen Sevilla resideix en un apartament privat amb totes les comoditats

L'artista resideix en un apartament privat de mida petita, la modalitat més luxosa de la residència de majors ORPEA. Encara que no tingui res a veure amb la seva casa davant el  Temple de Debod, l'actriu compta amb totes les comoditats que pugui desitjar.

Totes les habitacions de la residència compten amb televisor, telèfon i sistema de trucades i de comunicació amb el personal del complex. A més, els residents poden personalitzar l'habitació a la seva elecció, com si fos la seva pròpia casa.