Plànol curt de Jonan Wiergo a la seva foto oficial de concursant de 'Supervivientes 2023'

L'acusació de Jonan Wiergo a 'Supervivientes' que li causarà problemes

'Supervivientes' podria acabar per a Jonan Wiergo després d'això que ha fet

Jonan Wiergo ha posat en perill el seu concurs a 'Supervivientes' en atacar un dels concursants favorits de l'audiència. El 'reality' es troba a la seva recta final i qualsevol ensopegada podria allunyar-lo de l'objectiu d'aconseguir l'anhelat premi.

L''influencer' sembla no haver caigut en com poden perjudicar-lo les seves paraules fora i ha tret tota l'artilleria contra Asraf. L'amistat que els ha unit durant aquests gairebé 90 dies de concurs ha saltat pels aires i s'ha declarat la guerra.

Jonan Wiergo posa en risc la seva continuïtat a 'Supervivientes'

'Supervivientes' aviat acabarà i els concursants comencen a sentir la pressió dels últims dies. Les estratègies cobren ara més importància, ja que tots volen ser finalistes.

La tensió que es respira als Cayos Cochinos és evident i les posicions dels supervivents comencen a cobrar forma. En aquest sentit, el tripartit entre Asraf, Adara i Jonan ha començat a esquerdar-se. Primer va ser Molinero qui es va distanciar del xicot d'Isa Pantoja, encara que dies després es van reconciliar.

Jonan Wiergo, amb cara de fàstic, en una platja de Supervivents 2023
Jonan s'afarta del victimisme d'Asraf. | Mediaset

Ara ha estat Wiergo qui ha criticat el model, fart del seu victimisme. El fet que Beno decidís menjar apartat del grup va desencadenar un malestar entre els seus companys, que van deixar clar que ells no havien fet res perquè decidís menjar sol.

«Vull que quedi clar que ell agafa el sac i se'n va perquè li dona la gana», va apuntar Alma Bollo. Jonan va donar la raó a la filla de Raquel Bollo i no va dubtar a atacar Asraf. «A hores d'ara no aguantaré ximpleries de ningú», va comentar. El jove s'ha sumat a l'opinió de la resta del grup, que afirma que apareix el victimisme del xicot d'Isa quan arriben els càmeres. Una actitud que l'amic de la catalana Dulceida té clar que correspon a la seva estratègia per guanyar 'Supervivientes'.

Asraf és un dels concursants més estimats per l'audiència i aquesta acusació de Jonan podria acabar passant-li factura. De fet, els espectadors ja han reaccionat a les paraules de Wiergo. «Jonan m'ha decebut», apuntava una espectadora. «Ara Jonan entra també en el joc, li tenen més por que a un tro i se'l volen treure de sobre», assenyalava una altra.

Jonan Wiergo s'enfronta al favorit per guanyar 'Supervivientes'

Jonan no va dubtar a retreure a Asraf directament la seva actitud afirmant que «després de la situació d'ahir a la nit, m'has decebut força». Beno no entenia a què es referia, però l''influencer' li va explicar que l'opinió que en tenia havia canviat de manera notable.

Després de gairebé 90 dies junts, a les portes de la final ja no se'n refia i l'acusava de tenir una doble cara. «Tu no has dit coses de companys moltes nits i després has canviat l'argument a la càmera?», l'assenyalava directament.

Asraf Beno i Jonan Wiergo discutint a 'Supervivientes'
Jonan acusa Asraf de fingir ser una víctima per guanyar ‘Supervivientes’. | Mediaset

El xicot d'Isa s'ha sentit desconcertat per aquest canvi d'actitud d'aquell a qui considerava el seu amic i decidia apartar-se del grup. Des que es va enfrontar a Adara, les coses per a Beno han canviat de manera notable i sent que està completament sol. «Tenia moltíssim suport d'Adara i ja no ens portàvem tan bé. Amb Jonan també ens portàvem tan bé, però amb això s'ha separat una mica, aleshores em sento una mica sol», explicava.

Molinero ha secundat les paraules de Jonan i s'ha sumat a l'opinió de la resta dels seus companys. Tots asseguren que Beno s'està fent la víctima perquè l'audiència empatitzi amb ell i el facin guanyador de 'Supervivientes'.

Tot i això, la jugada els podria sortir molt malament, ja que els espectadors no han dubtat a sortir en defensa del marroquí. «Comença a ensenyar l'orella Jonan, l'altre dia l'intent d'abandonament i ara això», publicava una seguidora. «Jonan està traint Asraf d'una manera sagnant», apuntava una altra.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!