Acusen ¡Ahora Caigo! de «tongo» per no donar el premi de 100.000 euros

El concursant central va encertar la pregunta en l'últim moment, però Arturo Valls no va voler donar-la per bona per la seva mala pronunciació de l'anglès

El concurs estrella de les tardes d'Antena 3, ¡Ahora Caigo! segueix sent notícia amb l'entrada del nou any, encara que potser no en el bon sentit, com a la cadena li agradaria. Després de la demostració del poc coneixement de dos concursants, les xarxes socials s'han fet ressò d'alguna cosa que va ocórrer en una de les seves últimes emissions i que ha provocat una allau de crítiques al programa i que fins i tot li han valgut per guanyar-se algunes acusacions per fer trampes. Al programa en qüestió, que reunia a previs guanyadors del concurs, el concursant central s'enfrontava a l'últim dels seus oponents, sense comodins, i estava molt a prop de guanyar els 100.000 euros de premi que el programa lliura als participants que aconsegueixin derrotar tots els seus rivals.

En una de les preguntes, el concursant havia de respondre correctament «Whoopi Goldberg» i en el temps establert, cosa que sí que va passar per molts espectadors, però no per Arturo Valls. El concursant va donar la seva resposta en l'últim segon, i encara que ja celebrava la seva victòria, el presentador va voler repetir les imatges per comprovar si realment la seva resposta va ser vàlida, alguna cosa que va despertar els comentaris negatius dels espectadors tot i que no és la primera vegada que passa al programa. En veure les imatges, Arturo Valls va admetre que la resposta havia entrat dins el temps reglamentat, però ràpidament va retreure al concursant que la seva resposta no era correcta, ja que havia arribat a dir «Whoopi» i «Goldberg» correctament per separat, però en la seva última resposta va dir una cosa semblant a «Whoopi Wolder», pel que va donar la resposta per incorrecta.

La reacció a les xarxes no es va fer esperar i van començar a acusar el programa de «tongo» i de voler manipular les respostes per no haver de donar el premi final. Alguns espectadors van destacar en les xarxes que no seria la primera vegada que el programa dóna per vàlida una resposta que no ha estat ben pronunciada pel concursant, però a més hi va haver qui també va voler recalcar la diferència en la dificultat de les preguntes entre el concursant i el seu rival.


Comentaris

envia el comentari