Acusen Aurah Ruiz de viure només per «caçar famosos»

«Té un amic especial a fora», les paraules d'una amiga de la concursant de 'GH VIP' que qüestionen la seva relació amb Suso

Aurah Ruiz iba a Madrid «a cazar famosos»
Aurah Ruiz anava a Madrid «a caçar famosos» | Instagram

Tot el que es digui fora de la casa de Guadalix dels concursants de 'GH VIP' pot influir en el seu futur dins del concurs. Una de les últimes que pot veure perillar la seva imatge és Aurah Ruiz, després de les paraules que li ha dedicat la seva «amiga» Shaila

Aquesta va parlar amb el programa de Telecinco 'Socialité' i va confessar que l'objectiu de l'exparella del futbolista Jesé Rodríguez quan viatjava a Madrid era «caçar famosos». Shaila la va titllar de «falsa» i «manipuladora» i va acusar-la d'estar obsessionada per la fama. «Sortia a sales on hi havia famosos i futbolistes», ha dit d'ella.   

Aurah i Suso, una relació real?

Fins ara la participació d'Aurah Ruiz en el 'reality' era tot un èxit. Amb el seu carisma i la seva personalitat ha conquerit a bona part de l'audiència. Tothom està pendent de veure com evoluciona la seva relació amorosa amb Suso. Aquesta, però, ara ha estat posada en dubte per la seva antiga amiga. 

Shaila no ha volgut donar credibilitat a les mostres d'amor que es donen els dos participants de l'edició de famosos de 'Gran Hermano'. «Quan surti de la casa de 'Gran Hermano', ja veurem el que passa amb Suso» va dir al programa de Maria Patiño.

Aurah Ruiz en la salida del juzgado Colmenar Viejo, de Madrid, con malas noticias sobre la denuncia que le ha puesto Jesé Rodríguez
Aurah Ruiz després de comparèixer davant el jutge de Colmenar Viejo, a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

Segons ella podria haver-hi una tercera persona en aquesta història d'amor. «Té un amic especial fora», assegurava Shaila, acusant indirectament a Aurah Ruiz d'utilitzar a Suso simplement per agradar als teleespectadors. 

El conflicte en els tribunals entre Aurah i Jesé 

Però és que els problemes d'Aurah Ruiz no són només sentimentals. Ara mateix té una preocupació bastant més important. I és que el pare del seu fill, el futbolista Jesé Rodríguez, ha iniciat una batalla judicial contra ella que l'ha obligat a declarar davant un jutge. 

La concursant es va veure obligada a abandonar la casa de Guadalix de la Sierra temporalment. Va haver de comparèixer en un tribunal de la localitat madrilenya de Colmenar Viejo. El jugador del París Saint-Germain l'ha demandada per injúries i calumnies, pel qual Aurah podria passar fins a 5 anys dins de la presó. 


Comentaris

envia el comentari