VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Acusen Cristiano Ronaldo de ser infidel a la seva parella amb la model Rhian Sugden

El futbolista i la model haurien mantingut una relació quan aquest jugava al Manchester United
Cristiano Ronaldo, acusat de ser infidel a la seva dona amb la model britànica Rhian Sugden | Instagram (@rhiansuggers)

 

Tot i que Cristinao Ronaldo i Georgina Rodríguez sembla que tinguin una relació perfecta, aquesta podria trencar-se si els rumors sobre una possible infidelitat del futbolista acabessin sent certes. I és que alguns mitjans britànics senyalen a la model Rhian Sugden com l'«amant». Es tracta d'una noia britànica de 31 anys, i una de les exparelles de Ronaldo. 

Segons publica 'Informalia', el futbolista i la model podrien haver recuperat el contacte, arribant a enviar-se missatges per Whatsapp. Un fet fora de lloc, tenint en compte que Cristiano té parella i que fa poc va néixer la seva filla, Alana Martina. De fet, sembla que fins i tot la parella de la model, Oliver Mellor, hauria parlat amb Ronaldo per solucionar la situació i demanar-li que la respecti, després que aquest els hagués enganxat parlant per mòbil. 

 

Els presumptes infidels es van conèixer fa anys i van mantenir una relació quan el madridista jugava amb el Manchester United, equip al qual va pertànyer des del 2003 i es va quedar durant sis anys. No obstant, els dos mostren constantment la seva felicitat a través de les xarxes socials. El portuguès dona la imatge d'una família feliç, mentre que la britànica mostra com d'enamorats estan ella i la seva parella. 

 

Ronaldo no assisteix a l'aniversari de Georgina

D'altra banda, la parella del futbolista, Georgina Rodríguez, va fer 24 anys el passat dissabte, 27 de gener. Un dia molt especial per ella, on el portuguès no va ser present, ja que Ronaldo havia de disputar un partit amb el Reial Madrid a Mestalla. No obstant, el futbolista va compensar-ho, sorprenent Georgina amb una escapada a Marbella. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris