Acusen «d'ignorant» Cristina Pedroche per publicar una fotografia despullada a Instagram

La col·laboradora de 'Zapeando' ha rebut fortes crítiques per les seves reticents contradiccions
Cristina Pedroche, en una imatge d'arxiu  | La Sexta

 

Cristina Pedroche torna a instal·lar-se a l'ull de l'huracà. Fa un parell de setmanes, de fet, la periodista no va dubtar en celebrar la decisió de la 'Formula 1' d'eliminar les hostesses de les curses. La col·laboradora de 'Zapeando', tot i així, havia mostrat les seves enormes contradiccions publicant una imatge on apareixia totalment nua a Instagram.

 

Defensora aferrissada del feminisme, aquesta va rebre múltiples crítiques en Internet. Si bé és cert que defensa el dret de les dones en ocasions, també és veritat que se serveix del seu cos per promocionar perfums o per aparèixer amb un vestit replet de transparències per cap d'any.  

 

Henar Padin Álvarez, però, ha explotat a Facebook i ha redactat una carta d'allò més contundent per atacar a la presentadora. 

La carta que carrega contra Pedroche

Henar Padin no s'arronsa. A través de Facebook, doncs, aquest va adreçar-se a la vallecana amb un elegant «estimada Cristina». Tot seguit, però, el discurs es fa d'allò més bèl·lic amb el primer dard. «Les hostesses de la Formula 1 no, però això sí», va dir en referència a la imatge que havia penjat nua a Instagram.

 

Al fil de l'objecció, d'altra banda, aquesta va criticar que Cristina Pedroche no considerés que la imatge en qüestió se servís «del cos femení com un producte de màrqueting».

 

«Li vas 'colar' a alguns amb el discurset feminista de Cap d'Any», va explicar Padin al·legant que aquesta utilitzava el seu cos en funció del que més li convenia.

«Ets una ignorant»

És en aquest moment, doncs, quan Henar enceta un discurs on explica la seva opinió sobre el feminisme. Aquest, de fet, considera que les autèntiques feministes són les que «van lluitar perquè avui tu puguis conduir, votar, tenir la parella que decideixis i sortir en boles a fer el ridícul amb el teu potet de perfum».

 

Finalment i per concloure la crítica, Henar acaba qualificant-la «d'ignorant», per haver publicat una fotografia despullada amb la clara intenció de per promocionar un producte.

Més notícies de la categoria Cor