Acusen Inés Ballester d'emportar-se els diners d'un taxi de 'Mad in Spain'

Encara que el programa de Jordi González no va revelar la seva identitat, els col·laboradors de ''Snack de tele' semblen haver-la identificat
«Inés Ballester» en el taxi de 'Mad in Spain' | Cuatro

 

'Mad in Spain' ha emès un controvertit reportatge amb el qual es volia comprovar la picardia dels espanyols. Amb aquest objectiu, l'equip del programa va deixar diners a la part de darrere d'un taxi i va gravar als usuaris per a comprovar si les persones que pujaven al vehicle s'ho quedaven o ho retornaven. No obstant això, l'experiment va fer un gir inesperat, ja que una de les persones que va agafar els diners i se'ls va quedar va resultar ser «una persona molt coneguda d'Espanya». Així ho va anunciar Jordi González, el presentador del programa, que va avisar que no diria qui va ser.

Però el programa 'Snacks de tele' va decidir guardar el moment i investigar de qui es tractava. Després de diverses elucubracions, Escaleto semblava haver identificat la misteriosa persona que s'havia quedat amb els diners: Inés Ballester. «L'estava veient i he pensat en una noia que treballava a la tele. Digueu-me que aquesta dona no és Inés Ballester de 'El Bus'», va comentar abans d'exclamar: «Inés Ballester s'ha emportat els diners!».
 

Els col·laboradors de 'Snack de tele' van voler descobrir qui es va endur els diners | Cuatro

 

«Va en contra de la naturalesa de l'ésser humà no emportar-se un bitllet de 20 o 50 euros. Saps tot el que pots comprar amb això?, saps que els diners són la flama de la vida en aquesta societat capitalista?», continuava comentant la 'youtuber', que havia mirat estranyada les persones que en lloc de quedar-se amb els diners havien decidit retornar-ho al taxista. «A mi la picardia espanyola no em sembla bé, però si ho fa Inés Ballester, sí. Espero que aquests deu euros t'hagin servin, que t'hagis comprat un parell de gelats tu i el teu home», li va respondre Escaleto.