URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Acusen la neboda d'Aznar i exconcursant de 'Supervivientes' d'exercir la prostitució

La neboda de José María Aznar travessa un mal moment econòmic | Ella ha confirmat angoixada que la seva feina està centrada en el món de la nit i que prendrà mesures
Aran Aznar a la portada d'Interviú | Interviú

 

La neboda de l'expresident del govern José María Aznar, Aran Aznar, està passant pel seu pitjor moment tant personal com professional. Fa tot just uns mesos vam saber que si no pagava una quantitat de 6.000 euros abans d'una data límit fixada pel jutge, la neboda hauria d'abandonar la casa on vivia amb la seva família i seria desnonada. Aquesta situació l'ha pogut superar gràcies als veïns del poble i les ajudes que va rebre. 

Durant la tarda de dimecres, 26 d'abril, al programa de Telecinco 'Sálvame', Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez van comentar que una exconcursant de 'Supervivientes' es veia actualment involucrada en una sèrie de problemes econòmics que l'haurien portat a exercir la prostitució. Hernández va assegurar que un amic seu molt proper hauria vist la concursant treballant en una «casa de barrets» i que ell mateix s'hauria ficat al llit amb ella. Cal destacar que durant el programa en cap moment no es va donar el nom de la persona en concret, però sí que van dir que aquesta persona treballava en aquest local a canvi d'intercanviar serveis sexuals per una remuneració econòmica, que era concursant de l'edició del 2014 i que estava travessant problemes econòmics.

 

Però la cosa no va acabar aquí. El problema va arribar a les xarxes socials on els espectadors del programa van fer referència ràpidament a Aran Aznar i la van acusar d'exercir la prostitució. «Però per què tothom dona per fet que soc jo? Al·lucino!», explica Aran. A més, segons explica 'Cotilleo', Aran ha amenaçat que després de parlar amb la secretària de Jorge Javier Vázquez que «o ho desmenteixen avui mateix o la demanda no serà poca». La dona afegeix: «Estic al·lucinant, i els meus fills i la meva mare, ni t'ho explico. Això ja és el que em faltava». Aznar confirma angoixada que la seva feina està centrada en el món de la nit, però que no té res a veure amb aquest tipus d'activitats relacionades amb la prostitució.