rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Acusen María Patiño de traïdora a ‘Sálvame’

Diuen que és la culpable de vendre informació a paparazzis sobre les vacances de Jorge Javier
María Patiño | Telecinco
 

 

 

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ estan en peu de guerra. Si bé és veritat que les baralles i discussions són el que alimenta el desenvolupament de l’espai televisiu, últimament el programa ha vist com diversos dels seus participants habituals marxaven, altres rebien insults que acabaven desembocant en autèntiques guerres, i alguns fins i tot eren acusats d’alta traïció.

 

En aquesta última línia van encaminats els darrers problemes que han sorgit en un dels programes estrella de la cadena d’origen italià. I és que hi ha hagut una altra persona que ha estat acusada d’esdevenir una traïdora: María Patiño, una de les tertulianes més significatives de Telecinco.

 

Resulta que la conductora de ‘Socialité’ ha estat acusada de vendre informació sobre les vacances de Jorge Javier, i per aquest motiu els paparazzis van poder enxampar el presentador realitzant un viatge en vaixell per Menorca. Malgrat que ella va negar reiteradament les acusacions, la realitat és que la resta de col·laboradors no van tardar a desconfiar absolutament de la seva companya de professió.

Imatge de Jorge Javier Vázquez enfadat | Telecinco
 

 

 A María Patiño no li han agradat les acusacions i s’ha mostrat preocupada

El fet és que la col·laboradora manté una relació d’amistat amb molts paparazzis, però Patiño volia deixar clar que «Mai he tingut la necessitat d’utilitzar cap informació privada sobre els meus companys».

 

Però la presentadora es mostrava preocupada, especialment pel mal que aquest tipus d’acusacions fan a la seva imatge, ja que «visc de la meva reputació». María anava un pas més enllà, i, molt decidida, comentava que «tinc la capacitat de mirar a la cara a qualsevol i dir que sóc una tia legal».

La seva amistat amb paparazzis, en el punt de mira

Davant la gran pressió a la qual estava sent sotmesa, la conductora de ‘Socialité’ explicava que, si bé és veritat que en la seva vida personal manté relació amb molts periodistes i paparazzis que formen part del món de la premsa rosa, ella té la capacitat de separar aquesta amistat d’assumptes de feina.

 

Encara més, María Patiño afirmava que té les espatlles cobertes, i que fins i tot compta amb una sèrie «d’àudios per demostrar que mai he col·laborat amb ells».  Però finalment es va negar a fer-los públics enmig del programa, ja que considerava que no li havia de demostrar res a ningú.

 

«No els penso posar perquè no em dona la gana» exclamava la col·laboradora, que a mesura que avançava el programa es mostrava més molesta i enfadada, i acabava afirmant i assegurant que «mai he traït a ningú».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris