Rocío Carrasco

Acusen Rocío Carrasco de fer desaparèixer una concursant d''OT'

La cantant en qüestió és molt coneguda per haver participat a 'Operación Triunfo' i 'Qué tiempo tan feliz'

L'actualitat no cessa en la vida de Rocío Carrasco, una nova trama l'envolta i torna a posar-la en el focus mediàtic. Fa uns dies, 'Socialité' donava l'inici de la trama i afirmaven que la filla de Rocío Jurado estava involucrada en la desaparició mediàtica d'una concursant d''Operación Triunfo', la qual tmbé va participar en el programa dels caps de setmana de Telecinco, 'Qué tiempo tan feliz'.

Estem parlant de la cantant Anabel Dueñas, una de les artistes que, des de fa uns anys, treballa en el musical que fa homenatge a Rocío Jurado i el qual és produït per Rocío Carrasco i el seu marit, Fidel Albiach. La veu d'alarma l'han donat els que eren amics de Dueñas, que han assegurat que no saben res de la jove des de fa un parell d'anys. Afirmen que Anabel Dueñas ha perdut tota mena de contacte amb el seu entorn i que es limita a treballar pel matrimoni de Carrasco i Albiach.

Dueñas es va acomiadar de la seva millor amiga Mercedes Duran, amb la qual treballava a 'Qué tiempo tan feliz' i qui, a més, la portava a realitzar gires i gravar discs amb la banda del programa, la qual cosa es va acabar quan Anabel es va separar de tots ells per emprendre el nou projecte de musical. En aquest moment, la cantant es va traslladar a la casa de Rocío Carrasco, on porta instal·lada durant tot aquest temps i sense tenir cap mena de relació amb els que havien estat el seu cercle més pròxim durant anys.

Rocío Carrasco lluita per la seva privacitat dia a dia

A 'Sálvame' han explicat que això podria formar part del pla de privacitat que intenta defensar Rocío Carrasco. Fins i tot ha prescindit del servei de casa seva per assegurar-se que no es filtri res del que passa a dins, i a més, ha demanat als seus amics més íntims que no expliquin res que pugui comprometre al matrimoni. De fet, el programa ha recordat el dia en què es va presentar al musical i els periodistes van preguntar a Anabel Dueñas pel seu paper i aquesta va preferir no va respondre.