IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Acusen una doctora de Sils de no voler atendre a un nen de cinc anys

El petit tenia una espina clavada al coll i respirava amb dificultat

La metgessa havia d'activar una ambulància per a un altre pacient | Cedida

Una família de Sils ha denunciat a Diari de Girona que una metgessa del CAP es va negar a atendre al seu fill de cinc anys que tenia una espina clavada al coll i respirava amb dificultat. Segons relata la mare, el menor estava dinant quan una espina del lluç se li va quedar clavada a l'amígdala dreta. «El nen plorava de dolor i no podia ni empassar-se saliva» explica la dona, per la qual cosa van decidir portar-lo ràpidament al CAP.

La infermera va dir que havia de ser la metgessa qui li extragués però que no hi era. Al cap de vint minuts va arribar però no els va atendre. «El meu marit es va quedar a la porta esperant que ens fes passar i en veure tal menfotisme per part d'ella li va preguntar si es podia mirar el nen. La doctora s'hi va negar rotundament al·legant que tenia coses a fer» lamenta la mare. Aleshores, van decidir portar al nen a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Un cop allà va ser sedat i quan va estar en dejú li van poder extreure l'espina.


«Per sort, no va passar res, però qui diu que demà no mori algú per culpa d'aquesta doctora del CAP de Sils?» adverteix la mare. Per la seva part, des de l'Institut Català de Salut de Girona asseguren que la metgessa no va atendre el nen perquè havia d'activar una ambulància per un altre pacient de forma urgent. A més, apunten que el petit ja havia estat visitat per la infermera i que igualment l'haguessin enviat a l'hospital «perquè per facilitar l'extracció de l'espina era necessari sedar-lo».


Comentaris

envia el comentari