Ada Colau denunciarà el tuitaire que la va amenaçar de violar-la

L'usuari va adjuntar al missatge una fotografia d'una pistola
Ada Colau denunciarà el tuitaire que la va amenaçar. | CatalunyaDiari.cat

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, posarà en coneixement de les autoritats i denunciarà l'autor d'una piulada que va insultar l'alcaldessa i la va amenaçar d'agredir-la sexualment. El missatge anava acompanyat d'una fotografia d'una pistola. «No ets ningú per opinar», diu l'usuari en una part del breu text, en referència a un tuit de Colau en què lamentava que el míssil que aquesta setmana passada ha llançat els EUA a l'Afganistan s'hagi designat com «la mare de totes les bombes». 

Molts usuaris han lamentat públicament que es condemni a presó a persones que publiquen acudits sobre Carrero Blanco o composen cançons de rap en què es satiritza sobre la família reial espanyola, mentre que missatges com el que ha rebut Colau quedin impunes perquè el destinatari «és d'esquerres». «Aquesta amenaça a @AdaColau no tindrà repercussió judicial: no és un acudit, no és una cançó, no és un ninotaire. Va a una persona d'esquerres», reflexiona @Juanmi_News en una piulada que Colau ha agraït.

 

El missatge amenaçador responia un tuit de l'alcaldessa de Barcelona, que està a punt de donar a llum el seu segon fill, en què es preguntava: «Per què els mitjans utilitzen l'expressió 'mare de totes les bombes'? Les mares creem vida per gaudir-la i cuidar-la, no per a exterminar-la», deia en referència a la denominació del míssil GBU-43 MOAB, acrònim de 'Massive Ordnance Air Blast' però que en anglès també es pot interpretar com 'Mother Of All Bombs'.