Ada Colau es consolida com la cinquena persona més influent d’Europa

Politico, mitjà dels Estats Units, l’ha situat dins d’un llistat de 28 persones

Ada Colau és la número cinc d'un total de 28 | ACN

Politico, mitjà d’informació dels Estats Units, ha situat a Ada Colau en el cinquè lloc d’un llistat de les persones més influents d’Europa, d’un total de 28. L’alcalde de Londres, Sadiq Khan, és qui encapçala el rànquing. La política alemanya Frauke Petry o Michael O’Leary, conseller delegat de Ryanair, també se situen entre els més ben valorats.

En la descripció es pot llegir que l’alcaldessa de Barcelona és una «líder popular, oberta i independent», passant de ser una «activista antidesnonaments» que no ha mantingut la «boca tancada». En aquest sentit, detalla algunes de les polítiques que ha propulsat com «les multes als bancs per tenir pisos buits, el compromís de posar ordre a la gran afluència de turistes a la ciutat i la capacitat de fer enfurismar els monàrquics quan va eliminar el bust del rei de l'Ajuntament». També es destaca la rellevància que té per ser la primera alcaldessa de la ciutat, segons informa el Diari Ara.

Politico afirma que «és probable que la seva influència no faci sinó créixer» de la mateixa manera que ho farà la seva figura «com a líder no oficial de la coalició d’esquerres». Malgrat tot, el mitjà qüestiona la durada de les seves determinacions, en un moment polític català en  el qual una postura «incorrecta» és difícil de mantenir.


Comentaris

envia el comentari