Adara ataca Gianmarco després d'escoltar la seva nova cançó: «Fa el pallasso»

Ha estat molt dura amb la seva exparella

Adara Molinero al plató de 'Supervivientes'
Adara Molinero ha estat molt crítica amb la cançó de Gianmarco | Telecinco

Adara i Gianmarco han format una de les parelles que més interès han despertat en televisió. I és que van ser molts els espectadors que van seguir com va sorgir el seu amor dins de la casa de 'GH VIP 7'. És més, van donar suport a aquella quan, després enamorar-se de l'italià, va trencar la seva relació amb la seva parella en aquest moment, Hugo Sierra.

No obstant això, l'enamorament entre aquells durar poc temps. És més, van acabar fatal i no van dubtar a intercanviar tota mena d'atacs en xarxes socials i en la pantalla petita. Atacs que ara han tornat, arran que ell hagi decidit fer el salt al món de la cançó amb 'Maracaná'. Un single aquest que ha propiciat que Adara ho hagi criticat de manera dura.

La cançó de la discòrdia

Gianmarco feia molt de temps que no era notícia i, per això, potser ha decidit crear polèmica amb la seva citada cançó. I és que la mateixa sembla ser un conjunt de missatges indirectes la seva exparella. Bona mostra d'això són alguns dels seus versos: «Deixa de manipular. Tu no saps estimar. Dius que m'odies, però no m'oblidaràs». Això sense oblidar altres fragments com aquest: «Jo et devorava i tu començaves a cridar. Busca't un altre. Amb mi no tornaràs a jugar».

Més de 342.000 reproduccions té ja la cançó de l'italià. I entre aquestes hi ha també la d'Adara. Així, després d'escoltar-la, no ha dubtat a manifestar de forma pública que és pèssima. En concret, ha afirmat que «no sap cantar» i «que faci el que vulgui». «Només fa el pallasso», ha exclamat. És més, l'exparella s'ha retrobat al plató de 'Sábado Deluxe' i la guanyadora de 'GH VIP 7' ha estat igual de dura en preguntar-li sobre el single. Ho ha fet dient: «És una castanya, tot i que és enganxosa».

En aquest moment, ell ha rigut i ha indicat que ella va arribar a escoltar-la i li va dir que li agradava. Davant això, la jove ha manifestat: «He dit que és enganxosa, però la teva forma de cantar i el videoclip deixen molt a desitjar».

Adara Molinero i Gianmarco al plató de 'Dissabte Deluxe' el 4 de juliol de 2020
Adara li ha dit a la cara a Gianmarco el que pensa del seu single | Telecinco

No obstant això, no han estat els únics missatges d'atac que ha llançat a Gianmarco. Així mateix, ha indicat que ell se «la pela» i que està feliç perquè sembla haver descobert novament l'amor en braços de Rodri Fuertes.


Comentaris

envia el comentari