URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Adara i Hugo, exconcursants de ‘Gran Hermano’, ja són pares

La parella ha compartit a través de xarxes socials les primeres fotografies de Martín, el seu primogènit

Adara i Hugo
Adara i Hugo, exconcursants de ‘Gran Hermano’, ja són pares de Martín | Instagram

Adara Molinero i Hugo Martín, exconcursants de 'Gran Hermano', no podrien ser més feliços. Després de mesos d’espera, per fi ha arribat el moment més esperat per a la parella: el seu fill Martín ha nascut. Els encarregats de fer-ho públic han estat els protagonistes de la història, que s’han servit de les xarxes socials per compartir amb tots els seus seguidors un moment tan bonic com aquest. El petit va néixer durant la matinada de divendres a dissabte amb una mida de 54 cm i un pes de 3.515 grams.

Adara i Hugo van formalitzar la relació fa un any

Adara i Hugo es van conèixer poc després que ell fos proclamat guanyador de ‘Gran Hermano Revolution’, és a dir, un any més tard de la participació d’Adara en el mateix reality de Telecinco, ja que la madrilenya va formar part de l’elenc de concursants de la 17a edició del programa. El passat mes de març, i per a sorpresa de tothom, la parella compartia les primeres instantànies a xarxes socials on apareixien junts, formalitzant així la seva relació.

Però això no va ser el que més va cridar l’atenció de la seva unió. I és que a principis de juliol, la model compartia una publicació a Instagram que va deixar sense paraules als seus seguidors: ella i Hugo estaven esperant un fill!

Com no podia ser d’altra manera, la notícia va esdevenir una autèntica bomba. Però ni les crítiques dels seus detractors, ni la falta d’acceptació per part dels seus familiars han aconseguit separar-los, i la parella segueix igual d’enamorada que el primer dia.

Adara i Hugo, uns pares orgullosos del seu petit

Nou mesos després, concretament durant la matinada de divendres a dissabte, arribava el moment més important per a Adara i Hugo, el del naixement del seu fill Martín. El primer en fer pública la notícia va ser el pare, que va fer patent la seva felicitat mitjançant les següents paraules: «Un dia inoblidable, amor meu, ets una lluitadora».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un día inolvidable, mi amor eres una guerrera, y tuuuuuuu hermoso , gracias a todos por estar ahí

Una publicación compartida de Hugo Martin Sierra (@hugoghrv18__) el

Per la seva banda, Adara expressava el cúmul de sentiments que guardava en el seu interior d’aquesta manera: «Per fi ha arribat el nostre príncep, i el seu pare ha estat a l’altura. Us estimo, sou la meva vida». Amb tot, la influencer també va deixar clar que el procés no havia estat bufar i fer ampolles. «Estic molt cansada i adolorida, quan em trobi millor ja us contaré com va anar el part». 


Comentaris

envia el comentari