rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Adara i Hugo, exconcursants de 'Gran Hermano', anuncien que tindran un fill

Tots dos han donat la bona notícia a través dels seus comptes personals d'Instagram
Imatge d'Adara i Hugo. | Instagram

 

Els seguidors de 'Gran Hermano' estan d'enhorabona. Adara Molinero, exconcursant de 'GH 17' i Hugo Martín, el flamant guanyador de l'última edició, acaben de fer públic que seran pares a principis de l'any que ve.

 

Una relació que avança ràpidament

El passat mes de març, Hugo sorprenia a tothom compartint una foto amb la seva nova parella, acompanyada del text «Que bella ets, el meu amor!». Des de llavors, les mostres d'afecte per part dels joves han estat contínues, i a mesura que avançava el temps, tots dos anaven afermant la seva relació.

 

Fa unes setmanes, transcendia la notícia que els exconcursants havien pres la decisió d'anar-se a viure junts a Palma de Mallorca, lloc en el qual Hugo porta residint diversos anys. El que ningú esperava és que durant el dia d'ahir, Adara publicaria una imatge de la seva primera ecografia.

 

«No aguanto més! Necessito explicar-vos ja, que estic embarassada! Aquí us ensenyo al nostre petit/a». Així començava el text que acompanyava a la imatge compartida per la futura mamà, transmetent perfectament l'estat de felicitat que viu la parella.

 «He pogut escoltar el seu cor i ha sigut increïble»

«Serem pares i estic tan feliç!!», continuava Adara, que també explicava que havia estat la seva primera visita al ginecòleg i que es trobava enmig del seu segon mes de gestació. «He pogut escoltar el seu cor i ha estat increïble!!!», assegurava l'exconcursant, que considera que està «vivint un somni».

 

 


Però la madrilenya tampoc podia oblidar-se del seu amor, i va voler fer públic una vegada més que vol a Hugo amb tota la seva ànima. «Sabeu el millor de tot? No podia haver triat millor papà, ens estima i ens cuida moltíssim».

Hugo també està molt feliç

Hugo, per la seva banda, també va compartir una instantània de l'ecografia, acompanyada d'un text més breu però que també demostra que està encantat amb la seva nova condició de pare. «Estimo el meu nen, estimo la seva mare!!!», exclamava als quatre vents.

 

Així les coses, sembla que la vida no podria somriure'ls més. Lluny queden aquells temps en què Adara perdia el cap per Pol, un altre concursant de la seva edició amb el qual va mantenir una relació de gairebé un any. Ara, però, la seva vida a dau un gir de 180º, i en pocs mesos va tornar a canviar, aquesta vegada per sempre.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris