Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero posant seriosa

Adara Molinero deixa clar si continua enamorada de Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero és conscient dels constants rumors que envolten la seva relació

Adara Molinero està vivint una etapa complicada després del seu pas per 'Supervivientes'. Ha topat amb crítiques pel seu comportament i també amb el fet que el seu ex, Rodri Fuertes, ha refet la seva vida. Encara que, per si no n'hi hagués prou, està igualment en el punt de mira per la seva relació amb Bosco Martínez-Bordiú.

Adara és conscient que el seu romanç inesperat al final del 'reality' va deixar tothom bocabadat i recelós. Tant és així que han sorgit rumors de muntatge i informacions constants sobre que s'han distanciat. Per tot això, ella ha volgut tancar les xerrameques de forma clara i contundent, confessant si segueix enamorada o no d'ell.

Adara Molinero aclareix els seus sentiments cap a Bosco

La guanyadora de 'GH VIP 7' sap que molta gent no es creu la seva història d'amor amb el nebot de Pocholo. Per això ha hagut de sentir que tot és fals i que s'hi va acostar per arribar més lluny al concurs. Comentaris que en tot moment ha negat i rebutjat obertament.

Adara sembla que, tot i haver estat molt clara, no aconsegueix convèncer tothom que està enamorada. I això que ha compartit a les seves xarxes imatges afectuoses al costat de Bosco. Imatges on, entre altres coses, se'ls mostra gaudint d'un passeig amb vaixell al costat de Jonan i fins i tot molt acaramel·lats de concert.

I per si no n'hi hagués prou, aquests dies passats s'ha parlat de crisi entre ells per culpa d'una altra dona: Raquel Arias. En concret, s'ha publicat que la relació d'amistat amb la model no és del gust de la madrilenya i això n'ha provocat el distanciament.

Com que les especulacions sobre la fi del seu romanç continuen, Molinero ha decidit deixar molt clar novament el que sent pel noi. I la manera en què ho ha manifestat ha sigut pujant noves instantànies a les 'stories' del seu compte d'Instagram.

Adara, en efecte, ha mostrat el feliç moment que viu amb qui ha estat el seu company d'illa. Han aparegut abraçats i afectuosos a les fotos i gaudint d'una tarda de compres per Madrid, concretament per la zona de Gran Via. I aquí no ha quedat tot, ja que, a més a més, després han continuat amb la cita.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Bosco Martínez-Bordiú fent-se una foto en un mirall el 16 de juliol de 2023
Adara Molinero ha deixat molt clar que continua estant amb Bosco | @adara_molinero, Instagram

Després, han optat per prendre alguna cosa junts a l'espectacular terrassa del Cercle de Belles Arts. Un lloc des del qual han gaudit amb les vistes fascinants de la ciutat i amb la seva mútua companyia.

Storie d'Adara Molinero a Instagram prenent alguna cosa en una terrassa amb la mà al clatell el 16 de juliol de 2023
Adara ha tingut una cita especial amb el jove | @adara_molinero, Instagram

D'aquesta manera és com Adara Molinero ha tornat a manifestar que estan junts, feliços i gaudint del moment, malgrat a qui li pesi.

Adara Molinero ja és la seva xicota oficial

L'ex de Gianmarco Onestini ja sabem que està il·lusionada amb Bosco i que segueixen fent passos en la seva relació d'acord amb les fotos que ha compartit. Però és que n'hi ha més. Sí, perquè fins ara s'havien negat a posar-li nom a allò que tenien, però ara ho han fet de manera definitiva.

Adara Molinero ha vist confessar a Bosco a les seves xarxes que «l'altre dia li vaig demanar sortir i ella em va dir que sí». És a dir, que oficialment ja podem dir que són parella i que estan apostant per la seva història d'amor. Això sí, no tothom confia tant com ells en allò que senten i que els seus sentiments vagin endavant, però el temps dirà.

Storie d'Adara Molinero a Instagram amb Bosco Martínez-Bordiú en una actitud molt afectuosa en un concert de Sebastián Yatra a Madrid
Adara Molinero ja és la parella oficial del guanyador de 'Supervivientes' | @adara_molinero, Instagram

A Molinero i al seu noi no els importa gaire el que es digui. Estan il·lusionats, encantats amb l'oportunitat que els ha donat l'amor i disposats a viure el moment.