Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

Adara Molinero ataca el públic de 'Supervivientes' i acaba succeïnt el que més temia

Adara no sabia les conseqüències que podia tenir la seva actitud

Adara Molinero va participar fa poc en el debat final de 'Supervivientes 2023'. Va ser una gala en què, lluny de resoldre les diferències existents entre els concursants, la tensió va ser la gran protagonista. La intervenció d'Adara, que es va dirigir al públic, va provocar una situació que pocs s'esperaven.

Al llarg del 'reality', la polèmica entre Adara Molinero i Asraf Beno ha estat un dels assumptes que més ha fet parlar. És un tema que també s'ha abordat a l'últim debat de 'Supervivientes'. Era Ion Aramendi qui preguntava a la concursant pels motius reals pels quals es va distanciar del xicot d'Isa Pantoja.

Asraf Beno i Adara Molinero a 'Supervivientes'
Adara i Asraf van protagonitzar enfrontaments durant el seu pas pel 'reality' de supervivència | TVienes

Tot i que tots dos van començar la seva experiència a Hondures com a grans amics, la seva relació es va trencar a mesura que avançava el concurs. Asraf va ser acusat en innombrables ocasions de fer una cara davant i una altra darrere de les càmeres, una situació que va generar no pocs enfrontaments i acusacions entre els participants i que es va traslladar a la gala de diumenge passat.

Adara i Asraf es tornen a veure les cares per primera vegada després de la final

«Darrere de càmeres et tracta bé, amb afecte i davant de les càmeres et posa en constants compromisos, t'estira la corda... La gota que va fer vessar el vas va ser l'incident dels crancs», va explicar Adara, justificant que es va sentir constantment pressionada per la seva actitud.

Asraf, que semblava no estar d'acord amb les paraules d'Adara, va respondre contundent: «M'has fallat, jo sempre t'he respectat. Tu t'has portat molt malament amb mi, jo mai t'he fet res. He estat fidel, la que no ho ha estat ets tu».

Adara va insistir a mantenir la mateixa postura que va mostrar a l'illa. Però, no conforme amb això, la supervivent va fer un comentari polèmic sobre l'audiència que no va agradar en absolut als seguidors del programa. Després de rebre diverses esbroncades, el presentador Ion Aramendi va donar una última oportunitat a Adara.

Captura de 'Supervivientes' amb Ion Aramendi com a presentador el 2 de juliol de 2023
Ion Aramendi va donar a Adara l'oportunitat d'explicar què va passar amb Asraf | Mediaset

«Per la reacció del públic veus que cal tornar a explicar què va passar amb Asraf», va indicar Aramendi. Adara, no obstant això, va decidir no retirar cap de les seves acusacions públiques i va carregar contra el mateix programa. «El públic sabem que varia, depèn del dia, dona suport a unes persones o a unes altres, això és així i se sap».

Adara Molinero acusa els teleespectadors i la seva reacció és la més temuda

Les seves paraules no van ser ben rebudes a plató, provocant esbroncades, protestes i xiulets. Adara acabava de deixar en mal lloc l'equip del programa de Telecinco, responsable de convocar el públic de tots els programes per a les gales i els debats. Tot i això, el presentador va optar per ignorar aquesta provocació després de veure la controvertida reacció dels allí presents.

Adara i Asraf al debat final de Supervivientes
Adara i Asraf van continuar el seu enfrontament a la gala final de 'Supervivientes' | Mediaset

La situació contrasta amb els aplaudiments del públic a favor del xicot d'Isa Pantoja . Aplaudiments que van continuar quan Asraf va dir que volia abandonar el debat quan Adara el va acusar mantenint, sense proves, que li va tirar ametlles a la cara. Ella només va contestar amb burles contra el que va ser el seu gran suport i amic a l'inici del concurs.

Mentrestant, a les xarxes socials els seguidors del programa també van tenir ocasió de demostrar el que pensaven després del comentari d'Adara. «Adara és DOLENTA i una mentidera patològica; amb aquesta cara de conya, es riu de la gent, dels febles. No m'estranya que no la suporti ningú, només la seva mare, que és igual de dolenta», escrivia un espectador a Twitter.

«Quina pena fa el calvari que pateix Asraf fins a l'últim debat. Encara sort que tots han quedat retratats davant de tot Espanya, inclosa la seva gran amiga Adara. Per què vols enemics si tens amics així», afegia un altre seguidor del programa indignat amb la supervivent.