Primer pla d'Adara Molinero somrient al plató de 'GH VIP'

Adara Molinero destapa el vertader motiu de la seva ruptura amb Bosco Martínez-Bordiú

Adara Molinero per fi s'ha sincerat sobre la seva ruptura

Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú decidien posar fi a la seva relació fa tot just unes setmanes. No obstant això, fins ara no coneixíem el veritable motiu de la seva ruptura.

Per això, ara, ha estat Adara qui per fi s'ha animat a trencar el silenci i aclarir d'una vegada per totes què passa entre ells. «Ja no estem junts des de fa força, no ens veiem des de fa un mes», ha confessat.

De la mateixa manera, explicava que es troben en moments totalment diferents. «No va poder ser i no passa res», es lamentava sobre això.

Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero i Bosco Martínez-Bordiú donant-se un petó amb Artùr Dainese al costat el 2 de juliol de 2023
Adara i Bosco presumien del seu amor a Telecinco | Mediaset

I és que la model assegura trobar-se en una etapa 'increïble' de la vida. «Sabeu que soc supersincera i si no estic bé m'ho noteu. Però estic molt feliç, supertranquil·la i dedicant tot el temps al meu fill i a mi mateixa», remarcava amb sinceritat.

De fet, Molinero també parlava sobre la possibilitat de tornar a Telecincoi participar en la nova edició de 'GH Vip'. I encara que no té intenció de tornar a la casa de Guadalix de la Sierra, sí que li agradaria tenir un paper especial, ni més ni menys que lliurant el premi a la gran final.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Adara Molinero parla sobre la seva ruptura amb Bosco Martínez-Bordiú

Tot i que tant Adara com Bosco han agafat camins separats, ella deixa clar que és «una persona meravellosa» i li desitja el millor. «Em quedo amb l'afecte que ens tenim després d'aquells quatre mesos», afegia.

Mentre que, d'altra banda, també és cert que la 'influencer' i el guanyador de 'Supervivientes' ja no se segueixen a les xarxes socials i han posat clara distància entre ells.

Storie de Bosco Martínez-Bordiú a Instagram amb Adara Molinero asseguts en un sofà
Adara Molinero confirma la seva ruptura amb Bosco | Instagram, bosco_boscolitos

De fet, Bosco s'ha refugiat en altres companys de 'reality' com ara Manuel Cortés o Katerina Safarova. A més a més, el nebot de Pocholo aprofitava per fer una emotiva reflexió sobre el delicat moment que està passant.

«Ser positiu no és fingir que tot està bé, sinó veure el bé a tot», començava escrivint. «La vida et dona pals, i a vegades més d'un i al mateix lloc. Moments d'aquests són els de veure el bé i pensar que tots els sentiments, encara que fan mal, són bonics», concloïa.