Adara Molinero en su canal de 'Mtmad'

El dia que Adara Molinero va acabar a l'hospital: «Em va destrossar»

La jove ha volgut relatar tot el que va viure per culpa de l'exparella de la seva mare

Adara Molinero, després de tot el que ha passat a 'Supervivientes' amb la seva mare  Elena  i la seva exparella  Hugo Sierra, s'ha enfrontat a l'entrevista més dura que recorda, on ha confessat tot el que mai havia explicat.

La guanyadora de'GH VIP'ha confessat a la revista 'Lecturas' com va ser la seva infància, després de les revelacions d'Elena a 'Supervivientes' en les quals va confessar que la infantesa de la seva filla va ser veritablement bastant dura, cosa per la qual li va demanar disculpes. La seva mare va confessar que ella i els seus fills van patir durant anys maltractaments per part d'una ex parella seva. Ella ja va avançar una mica de la història al seu propi 'pont de les emocions' a 'Sálvame'.

«El que vaig viure amb la meva mare em va destrossar la infància», ha confessat Adara a la revista 'Lecturas'. «L'exnòvio de la meva mare em va destrossar», ha reconegut l'ex de Gianmarco i Hugo Sierra, que per primera vegada ha reconegut tot el que va viure per culpa d'una parella que va tenir la seva mare. Aquest individu sembrava el terror a Adara i el seu germà.

La dura infantesa d'Adara

«Aquell home ens castigava  sense jugar, sense riure. Un dia em va donar tal bufetada que em van haver de portar al metge», ha explicat la jove. Les paraules de Adara són completament punyents, confessant que l'exparella de la seva mare va arribar a colpejar-la en diverses ocasions.

La guanyadora de 'GH VIP' ha explicat aquests dolorosos successos que va haver de viure quan era una nena. «El meu germà i jo sempre anàvem callats. Només amb mirar-me em feia por. Em pegava on no em deixés marques», afegia fent referència als maltractaments. Adara mai havia detallat tant aquestes vivències, però després de sortir a la llum ha volgut deixar clar la dura infància que va tenir.

Arran del sofriment que la mare d'Elena va causar en la seva filla, Adara va preferir tallar tota mena de relació amb els seus avis. Ja fa 14 anys que no es parla amb ells. Respecte a la seva relació amb Hugo, ha reconegut que no li ha agradat els enfrontaments que ha tingut ell amb la seva mare. «Si defensava a la meva mare amb dents i ungles, havia de picar a Hugo, i no volia», afirma per a 'Lecturas'.