Adara Molinero al plató de Supervivientes

Adara, a l'hospital i a l'espectativa per la salut del seu fill Martín

Ho ha donat a conèixer a través de les seves xarxes socials

Fa uns dies Adara, guanyadora de 'GH VIP 7', havia de passar per quiròfan per sotmetre's a una operació de pit, concretament, per acabar amb les molèsties que li generaven les pròtesis que s'havia posat. Doncs bé, aquest cap de setmana ha hagut de tornar a l'hospital, però no per ella sinó pel seu fill Martín, fruit de la seva relació amb Hugo Sierra, i és que el petit no es trobava bé. Afortunadament, ja està en perfecte estat i així ho ha reconegut la jove a través de les xarxes socials.

Martín, a l'hospital

El cap de setmana va començar normal, amb el seu petit al parc, a casa... No obstant això, ahir tot es va torçar perquè el nen va tenir un problema respiratori, el qual ha explicat Adara a través de les 'stories' del seu compte d'Instagram, en concret, ha explicat que «he estat tot el dia desapareguda perquè Martín s'ha posat molt malalt».

Així mateix, ha afegit que «cada vegada que es posa malalt se li tanquen els bronquis i he de venir a l'hospital». En aquest centre sanitari va acudir acompanyada de la seva mare (Helena Rodríguez), ja que ella encara no està recuperada del tot de la seva operació de pit. Tot i això, aquesta informació que ha donat als seus seguidors ha acabat de forma molt positiva. Així, ha explicat que «Martín ja es troba bé. Li han donat la seva medicació i ja està. Ja està tot bé».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Com es pot estimar tantíssim a una coseta tan petita? @acunarte

Una publicació compartida per ADARA MOLINERO (@adara_molinero) el

Feliç i alleujada és com s'ha mostrat Adara per aquest desenllaç, ja que per a ella el seu fill és l'home més important de la seva vida, el seu pilar fonamental. Un fet que entén a la perfecció la seva parella, Rodri, amb qui surt des de fa uns mesos. Aquest no només li ha atorgat felicitat sinó també estabilitat i un món més allunyat dels mitjans de comunicació. Tan discrets són que només fa uns dies va ser quan ella va compartir a Instagram la primera fotografia junts .