Adara confirma els pitjors rumors: «Estic molt malament»

La guanyadora de ‘GH VIP 7’ ha parlat per al programa ‘Sálvame’

Adara respondiendo al reportero de 'Sálvame' Kike Calleja
Adara no està passant un bon moment | Telecinco

Adara, guanyadora de la setena edició de ‘GH VIP’, no està travessant el millor moment de la seva vida, ja que ha hagut d’enfrontar-se amb la dura realitat que l’esperava fora de la casa del ‘reality’ a Guadalix de la Sierra (Madrid).

Adara, desbordada per la realitat

I és que la seva parella i pare del seu fill, Hugo Sierra, ha decidit trencar amb la relació que tenien i interposar una demanda contra ella amb relació a la custòdia del menor. A més, també devia fer front a la nova relació amb Gianmarco que finalment ha marxat a Itàlia amb el cor trencat després de la poca atenció rebuda, ja que la concursant va viatjar directament a Palma per poder estar amb el seu fill.

Adara en el interior de su coche ante las preguntas de 'Sálvame'
La situació fora de ‘GH VIP’ ha desbordat Adara| Telecinco

Davant d’aquesta situació tan complicada, Kike Calleja, reporter de ‘Sálvame’, s’ha desplaçat fins a Mallorca per saber com es troba Adara. La jove li ha reconegut que actualment la seva situació és molt difícil i l’està afectant: «Estic molt malament», ha repetit en diverses ocasions. Tanmateix, no ha respost les preguntes relacionades amb Gianmarco ni com està amb Hugo. Massa fronts oberts que la tenen completament desbordada d’esgotament i preocupació.

La que sí que ha volgut parlar a ‘Sálvame’ ha estat la mare d’Hugo Sierra i exsogra d’Adara per explicar que el seu fill està millor d’ençà d’haver pogut parlar amb la guanyadora de ‘GH VIP’. A més a més, la dona també ha compartit la seva opinió respecte de l’exparella i ha confessat que li agradaria que les coses s’arreglessin entre ells, ni que sigui de mica en mica pel fill que tenen en comú.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari