Primer pla d'Adara Molinero somrient

«La paraula que et descriu és trepa»: Adara sentencia el concurs de Cristina

Frigenti, Porta, Luca i la guanyadora de 'GH VIP 7' han protagonitzat un fort cara a cara en què els retrets i els insults han estat molt presents

Ahir, el compte pendent més esperat de la nit va ser el cara a cara a quatre entre Adara Molinero, Miguel Frigenti, Luca Onestini i Cristina Porta; però sens dubte, el moment de més tensió va estar protagonitzat per aquestes dues dones.

Imatge dels concursants de Secret Story: Adara Molinero, Miguel Frigenti, Luca Onestini i Cristina Porta
Adara, Frigenti, Cristina i Luca a 'Secret Story' | Telecinco

Tot i que Jorge Javier Vázquez li va donar el privilegi de començar a parlar a Porta, aquesta va preferir que comencés el seu rival. «Podria començar a parlar ella?», li va preguntar la finalista de la primera edició de 'Secret Story'.

I així, dit i fet, la guanyadora de 'GH VIP 7' va prendre les regnes de la conversa: «La paraula que descriu el concurs de Cristina és trepa. S'ha dedicat a fer el mateix amb totes les persones que han estat al seu costat».

«Ho està fent amb els bessons. Els utilitza, s'aprofita i després els hi dona una puntada de peu; que és el que va fer amb mi i amb tots els que ha tingut al seu costat», va apuntar tot seguit. Però, a manera de contraatac, la periodista va voler deixar clar que, tot i ser una trepa, ella segueix al concurs; cosa de la qual Adara no pot presumir.

Adara i Cristina es tornen a veure les cares

«He estat força a la palestra com tu; però tu has sortit dues vegades d'aquesta casa. Això ho recordo perquè sembla que els que esteu amb els comptes pendents seguiu aquí concursant», va defensar-se Porta, provocant un riure descontrolat al seu contrincant.

Després d'escoltar els arguments de Cristina, Adara va voler recordar-li que no tot a la vida és guanyar un 'reality'. «Aquesta noia es pensa que el més important que hi ha a la vida és un concurs, i tinc una vida de pu*a mare. Necessites una miqueta d'humilitat», li recordava entre rialles.

Per acabar aquest 'round', el presentador del format va tornar a donar la paraula a Porta, que va aprofitar l'ocasió per assegurar que ni Adara ni Frigenti són sants de la seva devoció.

«Adara ha demostrat la seva veritable cara dins de 'Secret Story'. No m'agrada la gent amb els teus valors. S'ha demostrat al vídeo la ràbia que tens, i no m'agraden tampoc els valors de Miguel i estic molt tranquil·la de no tenir-vos al meu costat», finalitzava.

Miguel i Cristina, una amistat irrecuperable

Tanmateix, no tot ha estat el cara a cara entre Adara i Cristina, i és que Miguel Frigenti també va tenir l'oportunitat d'aclarir alguns comptes pendents amb aquesta professional de la informació. En aquesta ocasió, la primera a començar va ser Porta.

Així, el programa va posar un vídeo recopilatori de molts dels moments que aquests dos examics van viure dins la casa dels secrets.

Miguel Frigenti, col·laborador de Sálvame, mirant a càmera seriós al plató de GH VIP
Miguel Frigenti de 'Sálvame': «No vaig tenir infància. Me la van robar entre tots» | GTRES

«Recordant el teu segon pas per la casa, ets conscient que m'ho vas fer passar molt malament. T'esperava amb moltes ganes i vaig descobrir una persona que no m'agradava», va començar relatant la periodista.

Malgrat tots els moments dolents que els dos examics van viure després de la repesca del col·laborador de Telecinco, Cristina va dir que només es queda «amb aquesta sala d'expulsió, on ens vam tornar a trobar».

Encara que també considera que Miguel ha estat molt injust amb ella, ja que segons Porta, ella ha callat força coses per no fer-li mal. «No sé si tens la consciència tranquil·la després de veure aquesta vena al coll que et surt quan parles amb la que era la teva amiga», va deixar anar la finalista.

«Jo tinc la consciència molt tranquil·la perquè, malgrat que em surt la vena al coll, tot el que dic, ho dic perquè ho penso», li va respondre molt contundent.

Tot i estar molt orgullós del seu pas per 'Secret Story', Frigenti va reconèixer que, de vegades, les seves formes li fan perdre els papers: «Puc semblar molt brut, però no crec que per això perdi la raó».

Pel que fa a la seva relació amb Cristina, Miguel ha assegurat que en sortir de la casa es va adonar de la veritable personalitat de la seva companya.

«He vist vídeos que no m'han agradat res i m'han decebut moltíssim. Un d'ells és un teu entrant al confessionari demanant la meva expulsió», li va recriminar. «Això a una persona que estimes no se li fa perquè em sembla jugar amb la feina dels altres».

Respecte al romanç entre Luca i ella, Frigenti també té una opinió clara sobre això: «Una altra cosa que no m'ha agradat és el dia previ a l'expulsió d'Adara. Aquell dia et comences a besar amb Luca, gairebé tres mesos després. Em sembla que heu venut la vostra relació per fascicles».

Luca no permet que li diguin masclista

Però, si hi ha una cosa que a Luca no li agrada gens és que el titllin de masclista. De fe, ho hem pogut veure en la discussió amb els Gemeliers, i ara, en l'enfrontament contra Adara i Miguel Frigenti.

Durant aquest enfrontament, el col·laborador de 'Sálvame' va voler aprofitar l'ocasió per fer-li una pregunta amb doble intenció: «Què vol dir 'stronza', Luca?».

Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story'
Cristina Porta i Luca Onestini a 'Secret Story' | Telecinco

Segons sembla, i tal com han confirmat els dos expulsats, una vegada, l'italià es va dirigir a Adara amb aquest terme que, traduït del seu idioma natal, significa 'zor*a'.

«Tu que t'emportes les mans al cap amb el que t'ha dit Jesús… Ets un masclista», li va deixar anar Miguel, provocant la fúria del model.

«No et permeto que em diguis masclista. Explica'm per què em dius masclista», li va demanar molt molest. «Ser masclista és la cosa que més fàstic em fa a la vida i no ho puc permetre perquè per a mi, el respecte a les dones, és un tema fonamental».

Després d'escoltar la seva defensa, Adara va voler confirmar les paraules del seu amic. «Miguel té tota la raó del món. Aquest vídeo existeix, no et pots fer l'ofès perquè et diguin 'fill de pu*a' i tu anomenes 'zor*a' una dona», va assegurar la noia.

Per acabar, Luca va voler aclarir aquest suposat malentès. «Zor*a! Què dius? Si ni tan sols sé què significa aquesta paraula. Potser he dit merda!», va assegurar el model, fent referència a una expressió col·loquial.