Primer pla d'Adela González.

Adela González explica què va passar després de la mort de la seva filla

Adela s'obre en canal per revelar una cosa que sempre ha amagat

Adela González és una periodista tot terreny que ha guanyat una gran popularitat des que presenta un programa capdavanter com ho és Sálvame. La presentadora va trigar un temps a acostumar-se a la mecànica del programa, però ara és tota una referència i a les xarxes socials no fan més que lloar-la per la frescor que dona al programa.

Tots sabem que Adela González és una presentadora que ho ha passat malament en els darrers anys per la mort de la seva filla amb només vuit anys a causa d'un càncer infantil. Sens dubte, va ser un verdader cop per a tota la seva família, especialment, per al seu marit, que viu amb el seu altre fill a Bilbao.

Adela finalment revela què va passar després de la mort de la seva filla petita

Fa un temps, la presentadora de Sálvame era conscient que podia ajudar moltes famílies que estan travessant aquesta malaltia tan dolorosa com és el càncer. Posava el crit al cel per denunciar una cosa que no es pot permetre, segons ella, a la nostra societat i, més concretament, a la sanitat basca. 

Adela González ha provocat que tots sàpiguen en ple directe de 'Sálvame' qui es casa
Adela González sempre ha denunciat a 'Sálvame' qualsevol injustícia relacionada amb el càncer. | LA NOTICIA DIGITAL

A través de Twitter, la basca va compartir una publicació en què posava de manifest com algunes famílies s'han queixat d'un fet succeït al País Basc: la Unitat d'Oncologia Pediàtrica de l'Hospital de Cruces s'havia tancat de manera provisional. La veritat és que Adela González se n'ha fet ressò i ha escrit les paraules següents al seu mur de Twitter: «Qui hem viscut pendents d'una químio per als nostres fills sabem que l'atenció d'infermeria especialitzada en oncologia pediàtrica és vital».

La denúncia de la presentadora basca que no va deixar indiferent ningú

«Em sumo a aquesta petició de les famílies de nens que avui continuen lluitant contra el càncer infantil». Així s'expressava Adela en un missatge que ha estat molt aplaudit i viralitzat a les xarxes socials.

Aquest moment li ha fet recordar a Adela González el que va passar fa tot just dos anys quan la seva filla va intentar lluitar contra el càncer. Finalment, però, la menor va morir a causa del sarcoma d'Ewing. Entre el 2018 i el 2020, la companya de Jorge Javier Vázquez i el marit d'aquesta van fer tot el possible perquè la seva petita pogués superar aquesta duríssima malaltia. El cas és que la tragèdia va sobrevenir a la seva família i, des de fa un parell d'anys, Adela hi posa el focus quan pot. Aquí està ella quan es comet una injustícia que tingui a veure amb els malalts de càncer o les famílies que pateixen cada dia aquesta malaltia.

Adela González al plató de 'Sálvame'
Adela González ha estat molt sincera quan ha parlat del càncer. | Telecinco

Adela González explica la realitat sense embuts

La mort de la filla petita li va canviar la vida. I ara vol ajudar tant com pugui perquè altres tinguin la possibilitat de guarir els seus. A més, vol que es destinin més fons per a la investigació contra el càncer, ja que això és vital per avançar en la lluita d'aquest tipus de malalties que impacten tant la societat.

Fa uns mesos, Adela també en parlava després de la mort de la famosa actriu Olivia Newton-John a causa d'un càncer. El darrer mes d'agost, aquesta va fer una pausa al directe de Sálvame i, mirant fixament a la càmera, va dir el següent: «Està molt bé que tots aportem el nostre granet de sorra per a la investigació per lluitar contra el càncer. Empresaris, banquers… Però a qui realment correspon és als que fan els pressupostos, així que ja sabeu què heu de tenir en compte».