Primer plànol d'Adela González amb rostre seriós en la 'Sálvame Fashion Week 2023'

Adela González: la foto que demostra la verdadera relació amb els seus nous companys

Adela González publica una foto molt reveladora amb els nous companys de La Sexta

Adela González no pot estar més il·lusionada amb el nou projecte que se li acosta. Després del final de 'Sálvame', la periodista basca sorprenia tothom en anunciar el seu fitxatge amb Atresmedia. Adela passarà a ser la presentadora de l'edició de cap de setmana de 'Más vale tarde'.

A més, no ho farà sola, sinó en companyia de Boris Izaguirre. Un tàndem molt curiós que segurament aconseguirà captivar l'audiència. Tot i que Adela ja havia estat treballant a La Sexta, la veritat és que en els darrers temps la seva feina ha estat exclusivament vinculada a Mediaset.

Tothom coneix la gran rivalitat que hi ha entre tots dos grups. Tanmateix, això no sembla que hagi afectat gens ni mica, ja que Adela està encantada de tornar a treballar amb Iñaki López. Ara, una foto publicada per la presentadora demostra la bona relació que té amb els nous companys de La Sexta.

Adela Gonzàlez al plató de Sàlvame el dia 08 de maig
Adela González serà la nova figura de 'Más vale tarde'. | Mediaset

Adela González comparteix una bonica imatge amb els seus 'nous' companys

Ni una setmana va trigar a confirmar-se el salt d'Adela González a Atresmedia. La presentadora canvia de rumb professional amb la seva arribada a 'Más vale tarde' amb els seus nous companys. Encara que nous del tot tampoc són, ja que Adela va estar al capdavant de 'Más vale tarde' el 2014 amb Iñaki López. Ara, després del final de 'Sálvame', tornaran a ser companys.

Divendres passat, Adela apareixia amb Boris Izaguirre al plató de 'Más vale tarde' per parlar de la seva arribada al format que serà a partir del setembre. La periodista ho afrontava amb molta alegria i, sobretot, amb ganes de retrobar-se amb els seus companys. Adela no va poder evitar dedicar-li un «t'estimo un munt» quan va veure Iñaki López en ple directe.

En la seva visita, Adela també va tenir una afectuosa picada d'ullet amb 'Sálvame' en assenyalar que: «'Sálvame' té les mateixes lletres que 'Más vale'. Aquí ho deixo, és com si el cercle hi continués. Jo estic molt contenta de tornar a La Sexta, on vaig fer el meu salt a la televisió nacional», assegurava.

Història d'Instagram en blanc i negre d'Adela González amb Iñaki López celebrant el seu aniversari el dia 2 de juliol de 2023
Adela González compartia una fotografia amb Iñaki López i Andrea Ropero. | @adelagonzaleztv, Instagram

I tant és així que aquest cap de setmana Adela publicava una emotiva fotografia amb els que ara són els seus nous companys de cadena: Iñaki López i Andrea Ropero. Aquesta instantània demostrava la fantàstica relació d'amistat que té amb els 'nous' companys. Adela, Iñaki i Andrea van gaudir del que semblava una nit de concerts a Bilbao. Estem més que segurs que les rialles i les confidències no van faltar.

Adela González, feliç i il·lusionada amb el seu nou projecte

Si hi ha alguna cosa que caracteritza Adela González, és la seva professionalitat i facilitat per connectar amb el públic. El seu pas per 'Sálvame' li ha servit per mostrar una faceta seva més desconeguda i gamberra que, sens dubte, ha aconseguit enganxar l'audiència.

Tal com va anunciar a les xarxes socials, la tornada a La Sexta és tot un motiu d'alegria. I la seva breu però intensa trajectòria per 'Sálvame' li ha servit per créixer tant professionalment com personalment. «Retorn feliç a La Sexta… Després d'haver crescut tant professionalment, ara també en l'àmbit de l'entreteniment», afirmava Adela a les seves xarxes socials.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!