Primer pla d'Adela González.

Adela González necessita ajuda perquè els resultats no son bons

Adela és conscient que la seva situació és crítica després de destapar-se tot

Adela González està afligida després de conèixer que les audiències de Telecincosegueixen donant unes dades que no eren les esperades per Mediaset.

La veritat és que amb la finalització del mes d'octubre, Adela González, que esperava tenir un bon primer any a Sálvame, s'ha enfonsat. El motiu és que ha vist comAntena 3tanca 12 mesos seguits com a cadena líder i la seva cadena està passant per un moment més que delicat. I no només parlem per la marxa de Paolo Vasile a finals del 2022.

La realitat és que, amb un 14,1%, la cadena d'Atresmedias'allunya fins a 1,8 punts de Telecinco, que iguala el pitjor octubre de la història (12,3%). Cosa que posa dels nervis Adela González i que li està provocant molts dubtes pel que fa al seu futur dins de Mediaset.

Adela González demana ajuda després de conèixer els alarmants resultats

El cas és que la cadena on treballa Sonsoles Ónega travessa una època envejable. Ha aconseguit la distància més gran de la seva competència en un mes d'octubre i ni més ni menys que 26 anys.

Primer pla de perfil d'Adela González seriosa i plorant
Adela González, trista pel què ha passat els últims dies | Telecinco

Tot i que durant molt de temps Telecinco ha estat la cadena líder, la més estimada pels espanyols que es posaven davant de la pantalla de televisió, tot ha canviat. Ara, Antena 3 treu pit després de ratllar a gran altura el mes d'octubre passat.

Han pujat una dècima comparant les dades amb setembre i Telecincoveu massa lluny igualar el seu competidor més gran. La cadena de Mediasetha intentat, per tots els mitjans, remuntar i encara que ha volgut llençar la casa per la finestra, no n'hi ha hagut prou.

Pel que fa a grups audiovisuals, Atresmediasegueix a primera línia amb un 26,8% traient quatre dècimes a Mediaset.

Com a dada positiva, Mediasetremunta quatre dècimes en un mes, cosa que no deixa d'entristir la bona d'Adela. La presentadora tenia l'esperança que Telecincofes un tomb a les seves pobres dades d'audiència aquest últim mes, però res més lluny de la realitat.

Telecinco segueix darrere d'Antena 3 collint el seu octubre més pobre

La veritat és que Telecincomillora una mica les seves audiències ia l'octubre aconseguia un 12,3%, sumant dues dècimes més que el mes passat.

El programa de Ana Rosa és l'espai que rep un millor 'share' a la cadena de Fuencarral. A més, el retorn de la seva presentadora després de molt de temps fora de la tele, va provocar que marqués un 25,5% aquell dia tan emotiu per a la madrilenya.

Adela González al plató de 'Sálvame'
Adela González es tem el pitjor després de conèixer els resultats de la cadena actual | Telecinco

Ya es mediodia no acaba de remuntar i Sálvame segueix estable, aguantant el temporal després de l'estrena de Y ahora Sonsoles, després d'una setmana de programa.

Adela González va assistir a la desfeta que va suposar el dia de la posada de llarg del nou projecte d'Ónega a Antena 3. Però per sort per a ella i els que treballen a Sálvame , va ser flor d'un dia i les coses s'han igualat molt des d'aquell 24 doctubre.

Telecinco no aixeca cap des de fa temps

D'altra banda, els altres programes en què ha confiat Telecincoes mantenen a la superfície, en alguns casos. Parlem d' En el nombre del Rocío, que segueix estable, i Got Talent , amb una mitjana propera al 15% de 'share'.

Alhora, La isla de las Tentaciones va obtenir la setmana passada un mínim històric, amb un 12,3%. I Pesadilla en el Paraíso no aconsegueix enganxar l'audiència tot i mantenir-se amb el 10 o 11%.

No són bons temps per a Viernes Deluxe, que va ser vençut per La Voz una vegada més. A més¿Quién es mi padre?, marcava el seu mínim amb l'especial dels fills de Maradona amb un paupèrrim 6,8%.