Primer pla d'Adela González amb la boca oberta

Adela González reconeix que la relació no pot seguir perquè ell falta al respecte

Adela González no està disposada a passar-ne ni una més

Adela González no està disposada a consentir ni una manca de respecte més. Per això, no ha tingut cap problema a enfrontar-se cara a cara contra un dels seus companys de feina.

Des que va arribar a la família de Sálvame, aquesta coneguda periodista s'ha convertit en una de les persones fonamentals dins del programa. El mes de febrer passat, i després d'anotar unes pèssimes dades d'audiència, La Fábrica de la Tele va anunciar per sorpresa el fitxatge de la presentadora.

Tot i que durant tot aquest temps Adela González s'ha mostrat com una professional pacífica i pacient amb els seus companys, la veritat és que, de tant en tant, treu a la llum el seu fort caràcter.

Aquest dilluns, 22 d'agost, la presentadora no ha tingut cap problema per enfrontar-se a un dels seus companys de plató després d'escoltar els comentaris homòfobs que va pronunciar fa uns dies.

Primer pla d'Adela González.
Adela González canta les quaranta a un company de Sálvame | Telecinco

Adela González es posa seriosa

Adela González no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de parar els peus a Rafa Mora per uns comentaris forts que va pronunciar durant l'última emissió del Deluxe.

L'enfrontament es va produir després que Sálvame emetés un vídeo amb tots els comentaris que Laura Fa, Kiko Jiménez i l'extronista van pronunciar des de la sala dels vetats durant l'entrevista d'Alejandra Rubio.

Després de finalitzar, Carmen Alcayde no va dubtar a lloar la professionalitat de la catalana. «Laura, crec que moltes vegades ets excessivament polèmica, però aquí estic veient dos proscrits i una periodista que em rendeixo als teus peus», va assegurar la companya d'Adela González.

«Doncs ves-te'n al metge», li va recriminar Rafa Mora . «Ets una pilota amb totes les lletres», li va atacar Alcayde. «Jo vaig dir el que sentia, si no sabia que m'estaven gravant», es va defensar el tertulià.

«Però si tu ets pilota fins i tot als passadissos. Tu només ataques qui saps que pots atacar». Aquestes paraules es va posar molt bé a Rafa, que no va dubtar a carregar durament contra la periodista.

«I tu que dius joguina trencada a tots els teus companys i després arribes aquí i no saps què has dit?», va assegurar el col·laborador, deixant Adela González sense paraules.

Primer pla de Rafa Mora somrient amb fons lila difuminat
Rafa Mora carrega contra Adela González | GTRES

«Rafa, això de les joguines trencades està tancat. Ho va aclarir, ho va matisar i punt, ja està», li va aturar els peus la presentadora del format. «Però si diu que jo soc una pilota i jo no he fet la pilota a ningú», va dir Rafa, provocant una inesperada reacció a la periodista. «Perdona?», va deixar anar Adela, sense creure's el que acabava d'escoltar.

«Si dona la casualitat que els millors col·laboradors de TV treballen amb mi a Sálvame i he tingut la sort que alguns siguin amics, això és piloteig o és amistat? Una altra cosa és la gent com tu que intenta denigrar per veure si et porten més dies i s'inventa un conflicte amb ells», va afirmar el col·laborador.

En aquest moment, Adela González no es va poder contenir més i va carregar amb duresa contra el seu company de feina. «Però Rafa, si us plau, si tu també et fiques amb els teus companys i companyes. De vegades pujat de to i perds el respecte. I no és bonic».

«I sí, és cert que hi ha certes persones a qui tractes bé i a altres companys se'ls denigra. Això es nota», va apuntar la presentadora. «A vegades cal rebaixar el to».

«L'altre dia va estar molt lleig el que vas dir a Frigenti. Dius 'aquí la supèrbia, la supèrbia' i li deixes anar que ell només sap parlar de Benidorm i de Drag Queens. I això va ser un comentari homòfob i molt lleig», va sentenciar Adela González.

«Dir-me homòfob està fora de lloc. Mai he dit i fet res perquè a mi se'm pugui atribuir formar part de l'escòria de la societat», es va defensar Rafa. «Però a ell li va doldre i hi ha hagut molts comentaris en aquest sentit i no es consentiran», va concloure la periodista la conversa.