Primer pla d'Adela González.

Adela González revela que l'esbroncada ha sigut tan forta que ell no vol parlar més

Adela, de pedra després de veure com l'esbroncada fa que trenquin la relació

Adela González ha patit en directe una de les esbroncades més importants des que està al capdavant de Sálvame. Ha estat una baralla verbal amb dos protagonistes inesperats: Belén Esteban i Alonso Caparrós.

Tot començava quan 'La princesa del pueblo' es disculpava després de confessar que no va defensar Laura Fa com ho havia d'haver fet durant el Deluxe. I és que Fa va patir la ira de Kiko Matamoros després que critiqués la seva relació amb Marta López.

«Se'n va anar de les mans, Kiko Matamoros va estar fatal, però les circumstàncies a vegades no són les millors. I vull demanar perdó a Laura, jo no desconfio de tu, ni crec que estiguis amb mi per interès. Jo t'estimo molt», li deia Belén a la seva amiga davant d'Adela González.

Adela González viu el moment més incòmode a Sálvame

Laura agraïa el gest de la seva companya així. «Va ser una nit molt complicada, sé que és una persona lleial i li agrada defensar els seus amics, però crec que tampoc era el moment. Se'n va anar tot de les mans i, si he de parlar amb Kiko, ja ho parlarem», afirmava.

Després de la intervenció de la catalana, Alonso Caparrós defensava així Kiko. «Crec que al final és un problema de tots, és veritat que hi ha protagonistes, però al final és el nostre programa. Tots hem de cuidar-lo», sentenciava al programa d'Adela González.

Adela González al plató de 'Sálvame'
Adela González tem el pitjor. | Telecinco
 

La reacció de Belén ha estat immediata, descrivint-lo de la forma més dura. «Ets més covard, Alonso...». «Deixa'm acabar», li deixava anar Caparrós.

«Perdona'm, per a mi estàs sent un covard, xato. El que passa és que no teniu el que cal tenir per dir-li a Kiko Matamoros el que no s'ha de fer», recalcava Belén.

Alonso Caparrós l'anomena «maleducada» i ella explota

Alonso Caparrós, molt enfadat per les acusacions de la seva companya, s'enfrontava amb ella. «Jo soc un covard i tu ets una maleducada», li deixava anar. «No, maleducat seràs tu, ets un pilota i no tens collons amb Kiko», li contestava Belén.

«De la manera com estàs actuant l'única cosa que a mi em diu és que tots els teus propòsits d'esmena són mentida», intentava defensar-se Alonso Caparrós.

«Això de mantenir la calma, perquè el primer que has fet ha estat interrompre'm i anomenar-me covard. Aquí hauríem de ser capaços de donar la nostra opinió sense insultar-nos els uns als altres», continuava.

En un moment donat, Adela González volia que l'assumpte no se n'anés de les mans i tancar el tema, tot i que no s'ha quedat aquí.

Foto de Belén Esteban al plató de 'Sálvame'.
Belén li ha dit «covard» al seu company en directe. | Telecinco

 

«Alonso, el programa ho fan les persones, no és un ens, el fem tots», li advertia Adela. «Em dirà maleducada aquest, no et fot. Que m'hagi de dir a mi això...», se sentia dir a la madrilenya en veu baixa.

L'esbroncada entre els col·laboradors va continuar durant la publicitat

El cas és que, després de la publicitat, Adela González ha revelat que Alonso Caparrós i Belén Esteban han continuat discutint i les càmeres del programa ho han gravat tot. «Hem gravat un moment de molta tensió. Estàveu discutint i no sé si us penediu perquè us heu dit de tot menys maco», els qüestionava la basca.

Alonso Caparrós plorant
Alonso Caparrós no s'esperava que la madrilenya fos tan dura amb ell. | Mediaset
 

El col·laborador responia així a les paraules d'Adela. «Em sento malament i tot el que sigui travessar una línia està malament i li demano disculpes a Belén», admetia.

Això sí, Belén no opinava el mateix. «Jo no me'n penedeixo perquè he dit la veritat, si l'he ofès en alguna cosa que li he dit, sí. Però l'únic que dic és que no té nassos a enfrontar-se a Kiko Matamoros, que sembla que és Déu».

«Aquí cap és Déu, ni Jorge Javier Vázquez, que és el propietari del mas», finalitzava la de Paracuellos.