Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Adela González.

Adela González s'afarta i explica si continuarà presentant 'Sálvame'

Adela González deixa clar que la seva paciència té un límit

Adela González té un embolic al cap després que en les últimes dates l'empresa que li paga, Mediaset, hagi decidit canviar la graella de la cadena principal. Telecincoha vist com ha patit massa canvis en els darrers temps.

Adela González sabia que els seus caps volien solucionar el problema de les baixes audiències de Sálvame intentant donar un cop d'efecte amb l'estrena de Café con aroma de mujer.

Parlem de la famosa sèrie llatina que havia fet les delícies dels subscriptors de Netflix, que la van poder veure en exclusiva fa uns mesos.

Adela González es cansa de tot i desvetlla si deixarà el programa

El cas és que després d'obtenir els drets d'emissió, Telecincova voler contrarestar l'estrena del programa de Sonsoles Ónega. Amb tot, els caps d'Adela González llançaven a so de bombo i platerets una sèrie que deixava molts dubtes sobre si podria aplacar el lideratge d'Antena3.

Adela González al plató de 'Sálvame'
Adela González es pensa molt la seva continuïtat a les tardes de 'Telecinco' | Telecinco

La veritat és que després d'una setmana en antena, Café con aroma de mujer no ha aconseguit l'audiència prevista per la cúpula de Mediaset.

Dilluns passat, l'aclamada sèrie llatina només aconseguia un trist 7,1% de 'share' i una audiència mitjana de 792.000 espectadors. Així que han decidit que el programa de Telecincotorni a durar quatre hores i no tres, com ha passat els últims dies.

Adela González sap que ha d'estar molt atenta a aquests moviments i està força cansada que els seus horaris canviïn de bones a primeres. Això sí, és una nouvinguda a Telecinco i no pot exigir gaire en aquests temps que corren.

El gran fiasco de Café con aroma de mujer ho canvia tot

Fa poc més d'un any que Adela González va aterrar a Mediaseti ha vist amb els seus propis ulls els complicats moments que viu la cadena de Fuencarral.

Imatge de l'actor William Levy durant un photocall
William Levy veu com la seva reeixida sèrie no acaba de funcionar a 'Telecinco' | EUROPA PRESS

Si segueix així, la basca podria meditar seriosament abandonar el vaixell. Encara que li faria ràbia deixar la seva feina actual perquè li paguen bé i s'ha adaptat de meravella al sempre complicat 'món Sálvame '.

Tot i no haver estat fàcils els seus primers temps, gràcies als seus companys, entre d'altres Jorge Javier, María Patiño o Terelu Campos, la basca ja es desenvolupa molt millor a plató.

Ha progressat notablement des que la veníem debutar cap al mes de febrer introduint els diferents vídeos del programa. Ara, ja ha fet el pas i presenta amb ple dret, de dilluns a dijous.

Adela González haurà de treballar més del compte

Amb aquest nou canvi a la graella de Telecinco, Café con aroma de mujer es queda relegada a només un capítol entre les 20.00 i les 21.00 per enfrontar-se a Pasapalabra.

Sens dubte, un dur rival per a la sèrie llatinoamericana. Però el concurs que condueix Roberto Leal no tem el mínim que es ressenti la seva fidel audiència contra el culebró que protagonitza William Levy.

El cas és que hi ha una gran raó per la qual han retallat de gairebé dues hores a una hora l'emissió de Café con aroma de mujer. Des que competeix amb Y ahora Sonsoles a Antena 3, l'espai d'Atresmedialidera amb més distància sobre el seu competidor.

Telecincono permetrà que la cadena se segueixi dessagnant a nivell d'audiències. Per això, sense pensar-s'ho dues vegades, han pres una ferma decisió i aquesta s'ha executat des del dimarts 8 de novembre passat.