Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Adeu al 'Deluxe' i a Jorge Javier Vázquez: Telecinco canvia de rumb a partir de ja

Jorge Javier Vázquez serà víctima d'una sèrie de canvis a la cadena

Telecinco té previst emprendre una sèrie de canvis al llarg de les pròximes setmanes. En concret, aquestes variacions tenen previst que afectin tant a Jorge Javier Vázquez com a un dels programes estrella de la cadena: el 'Deluxe'.

Ningú posa en dubte que l'espai dels dissabtes ja no aconsegueix els resultats desitjats pels directius de 'Mediaset'. I és que l'audiència no respon com abans, i ara s'han vist obligats a prendre una sèrie de mesures que no agradaran gens a alguns espectadors.

Per això, de moment, el format que presenta Jorge Javier serà suprimit de la graella televisiva el proper dissabte. I com que coincideix amb el dia de Nadal, la cadena de Fuencarral ha optat per emetre un contingut especial el qual, concretament, serà un especial de 'Su casa es la suya' i que conduirà Toñi Moreno.

Llavors, els col·laboradors del 'Deluxe' tindran una jornada de descans més que merescuda, i més en aquesta època, on els temes solen escassejar força i sempre s'acaba recorrent als 'refregits' o reposicions.

A més a més, ens trobem davant d'una data molt especial, on tots aposten per programes més familiars, ja que el tipus de públic que segueix la televisió el 25 de desembre és molt diferent del que hi pot haver un dissabte normal.

Primer pla de Jorge Javier presentant Secret Story
Jorge Javier Vázquez no presentarà el 'Deluxe' el dia de Nadal, ni tampoc el futur 'reality' de la cadena | MEDIASET

El substitut del 'Deluxe serà una variant del 'Mi casa es la tuya' de Bertín Osborne. Tot i això, en aquesta ocasió serà la periodista andalusa la que entrevisti al cantant de ranxeres, on faran un repàs per la seva carrera professional i personal.

Sense cap dubte, serà un gran atractiu per a l'audiència, sobretot perquè la seva separació amb Fabiola Martínez està molt recent. Alhora, s'ha de dir que la veneçolana participarà en l'especial de Telecinco juntament amb les filles de Bertín.

Les males xifres aportades pel format de 'La Fábrica de la tele' en les últimes setmanes generen molts dubtes. Sí, perquè encara no se sap si Jorge Javier Vázquez recuperarà l'espai el dissabte 1 de gener o si aposten per un altre especial o una pel·lícula.

El més probable, però, és que tractin de donar un descans al format, força desgastat en els últims temps, ja que la manca de contingut original i les contínues polèmiques no han fet més que distanciar els espectadors.

El plató del 'Deluxe'
'Sábado Deluxe' es prendrà un descans | Mediaset

El darrer programa es va saldar amb un resultat molt baix, i és que tot just va arribar a l'11,9% de 'share' amb l'entrevista que li van fer a Pablo Carbonell amb motiu de la mort de Verónica Forqué. Ni el convidat ni el tema sembla que van convèncer en excés l'audiència, que va apostar per altres opcions.

L'especial del dia de la nit de Nadal permetrà a Toñi Moreno tornar de nou a la petita pantalla, puix que anteriorment se la va poder veure a 'Viva la vida' i a 'Mujeres y Hombres y Viceversa'. No obstant això, a més, la periodista es troba molt il·lusionada amb un futur projecte.

Jorge Javier Vázquez es pren un descans

El nou repte professional de Toñi Moreno és que es posarà al capdavant de la nova edició de 'Secret Story' juntament amb Carlos Sobera i Sandra Barneda. Un fet que implicarà deixar de banda Jorge Javier Vázquez del nou 'reality' de Telecinco. Així que, per primera vegada en molt de temps haurà de seguir-lo des de casa.

Pla general de Toñi Moreno presentant Viva la Vida
Toñi Moreno ocuparà el lloc deixat per Jorge Javier | TELECINCO

Per la seva banda, els directius de 'Mediaset' van decidir confiar-li les regnes d'aquest espai a Sobera, que serà l'encarregat de conduir les gales principals. Una mesura que va sorprendre força a una part dels espectadors, els quals no comptaven amb aquesta decisió.

Així tot, està previst que el nou 'reality' arrenqui al gener i segueixi una estructura molt similar a la de 'Secret Story', però amb personatges anònims. I és que 'Mediaset' vol apostar per cares noves, com demostra que no comptaran amb Jorge Javier per a aquest programa perquè entenen que no és convenient 'cremar-ho' i que així pugui afrontar amb més garanties la propera edició de 'Supervivientes'.