Admeten a tràmit la demanda de paternitat de María Eva, suposada filla de Manolo Escobar

En els dies vinents, el jutjat de Villaviciosa estudiarà les proves que l'asturiana ha presentat

Eva María y Manolo Escobar
María Eva i Manolo Escobar | CatalunyaDiari

El Jutjat de Primera Instància de Villaviciosa ha admès a tràmit la demanda de paternitat de María Eva García Figueras, una asturiana de 58 anys que assegura que el seu pare és el cantant Manolo Escobar. D'aquesta manera, la jutge estudiarà les diferents proves per incorporar a la resolució de la causa, tal com ha informat 'La Otra Crónica'.

  

  

Va ser el passat 16 de novembre quan María Eva va interposar la demanda de paternitat davant el jutjat, acompanyant-la d'una carta manuscrita de la seva mare en la qual jurava haver tingut una relació amb el cantant, fruit de la qual va néixer, a més d'algunes fotografies de la seva infància al 'Porompompero', la casa de Manolo Escobar a Alacant.

Després de diversos intents per aconseguir el reconeixement paternofilial per part de la família del cantant, María Eva ha decidit fer el pas i recórrer a la justícia. Ja en 2015, l'asturiana confessava que va mantenir una relació de pare i filla normal amb ell fins que va complir la majoria d'edat: «Jo anava i venia d'Astúries a Alacant i passava amb ells (Manolo i la seva esposa Anita Marx) llargues temporades».

«Manolo es va enfadar bastant quan vaig tornar a Astúries», relata María Eva, de 58 anys, qui ha revelat que va tallar la relació en 1978 quan finalment va decidir no quedar-se a Madrid vivint amb ell. «Jo sé que ell sempre va estar darrere de cada pas que vaig donar i manava a gent perquè li gravés els meus concerts», confessava.La resposta de Vanessa Marx


Davant aquesta situació, l'única filla reconeguda del cantant, Vanessa García Marx, s'ha tornat a mostrar ferma en la seva postura i ha manifestat que dubta de la veracitat de les proves. En aquest sentit, la filla de Manolo i Anita Marx qüestiona com és possible que la història de María Eva sigui certa si, segons ella mateixa compte, la seva mare es va casar i va tenir una filla i solament onze mesos després va néixer ella.

Manolo Escobar y su hija Vanessa
Manolo Escobar i la seva filla Vanessa | Cedida

 

D'altra banda, fa uns anys, 'Look' recollia unes declaracions en les quals Vanessa assegurava no conèixer de gens a María Eva: «El que va dir no coincidia ni en data ni en res. La meva família mai ha sentit parlar d'ella», sentenciava.

A més, la filla del cantant també va plantejar el difícil que seria provar la paternitat després de la mort de l'artista, en 2013: «Ara no es pot fer cap prova de res perquè evidentment amb mi no es pot provar perquè sóc adoptada i el meu pare està incinerat».


Comentaris

envia el comentari