Una administració de Ripollet hauria guanyat el 4t premi però va retornar tots els dècims

Haurien pogut repartir tres milions d’euros, però als clients no els agradava el número

Una administració de Ripollet va tornar tots els dècims del número que s'ha endut el 4rt premi
Una administració de Ripollet va tornar tots els dècims del número que s'ha endut el 4rt premi | Cedida

La Loteria de Nadal sempre deixa rere seu moltíssimes anècdotes d’allò més diverses. La majoria d’elles són bones, d’altres resulten bastant gracioses, però també n’hi ha alguna de dolenta, sobretot pels que no han resultat agraciats. És el cas d’una administració de Ripollet, que disposava del número que ha obtingut el quart premi, el 67774, però va decidir retornar-los i ha perdut l’oportunitat de repartir fins a tres milions d’euros.

L’administració tenia el número del quart premi

No tothom resulta agraciat durant la jornada del 22 de desembre, en la qual té lloc el tradicional sorteig de la Loteria de Nadal. I és que, malgrat que els premis canviïn la sort –i, fins i tot, la vida– d’algunes persones, la realitat és que la majoria de consumidors d’aquest servei es queden igual que abans que es produís el sorteig. O, millor dit, acaben pitjor, ja que els diners invertits en els bitllets comprats ja no es poden recuperar.

Però, sens dubte, una de les pitjors anècdotes del dia d’avui ha tingut lloc a Ripollet, concretament en una administració de Loteria d’aquest municipi vallesà. Aquest establiment va tenir a les seves mans el número 67774, que es configura com el quart premi del sorteig i hauria suposat el repartiment de, ni més ni menys, tres milions d’euros. Malauradament, i tal com explica TV3, això no ha passat.

Als clients no els va agradar el número 67774

I per què? Doncs perquè l’administració va prendre la determinació de retornar tots els dècims, que en total eren quinze sèries del quart premi, i cada sèrie hauria resultat premiada amb 200.000 euros. El motiu és, si més no, curiós, i és que als clients de l’administració de loteria no els va agradar el número 67774.

Així mateix ho ha explicat Sílvia Turmo,  la propietària de l’administració en qüestió, que ha declarat que «a la gent no li agraden els números tan repetitius. Si l’agafen, és com a últim recurs, però no és un tipus de número que tingui sortida».

Per tant, ens trobem davant una història que podria haver tingut un final molt feliç, però al final ha acabat esdevenint quelcom més semblant a un malson. Ara, de ben segur que no tornarà a passar, i que la pròxima vegada els veïns de Ripollet s’ho rumiaran un parell de cops abans de rebutjar un número tan fàcilment.


Comentaris

envia el comentari