Clara Lago trenca el seu silenci amb la declaració més bonica per a Josep Lobató

L’actriu ha sorprès al català amb una preciosa publicació a Instagram on li desitja un gran 2020, després de travessar uns durs moments

Fa cinc anys que Josep Lobató pateix una greu malaltia immunològica que el va obligar a abandonar la seva carrera professional. El català era una de les grans promeses de la televisió i, fins i tot, el comparaven amb Jesús Vázquez pel seu carisma. Tanmateix, va haver de deixar-ho tot en un moment en el qual triomfava el seu programa ‘Ponte a prueba’ d’Europa FM perquè li van detectar una malaltia que afectava el seu sistema nerviós, impedint-li parlar amb normalitat.

Clara Lago, un dels seus grans suports

Des de llavors va aparèixer de forma molt esporàdica en alguns programes de televisió, com a convidat especial majoritàriament, i poc se l’ha pogut veure. Així i tot, Josep Lobató sempre ha tingut el suport dels seus amics, entre els quals destaquen Clara Lago i Dani Rovira. L’exparella mai l’ha deixat de banda i la seva amistat s’ha mantingut al llarg dels anys.

Així ho ha demostrat l’actriu compartint a les xarxes socials unes paraules molt boniques per al català. «La meva admiració per tu no té sostre, amic. Perquè en aquest 2020 no se'ns oblidi somriure», ha escrit Clara Lago, compartint també una fotografia on surt amb Josep Lobató on se’ls pot veure d’allò més somrients.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi admiración por ti no tiene techo, amigo Porque en este 2020 no se nos olvide sonreír. #recuerdos @joseplobato

Una publicación compartida por claralago1 (@claralago1) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari