rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Adrián Martín reapareix amb Paz Padilla en un vídeo que mostra la seva recuperació

El menut cantant ha encetat el 2018 patint molts problemes de salut
Adrián Martín en una imatge d'arxiu | Look

 

Molt bones notícies per Adrián Martín. El jove cantant espanyol, conegut abastament per compaginar la seva malaltia amb el món artístic, va començar l'any ingressat a l'hospital, on va haver de ser operat d'urgència fins en tres ocasions a causa de la hidrocefàlia.

 

Fa poc, però, ja li vam poder veure la cara en una entrevista a ‘Socialitè’. Va ser gràcies a aquesta, de fet, que vam poder veure el bon estat del jove. Tot i això, ara hem pogut veure el gran moment que travessa el menut gràcies a un vídeo que va publicar el mateix Paz Padilla al seu compte d'Instagram.

 

En aquest context, podem veure el noi passant una molt bona estona amb la presentadora andalusa

Paz Padilla evidencia el bon moment del menut

Paz Padilla va optar per mostrar el bon moment d'Adrián gravant un vídeo al jardí de casa seva. En aquest sentit, podem veure el jove cantant i la presentadora d'allò més alegres i, fins i tot, s'animen a cantar una mica.

 

 

 

«A l'hora d'improvisar sóc una fan incondicional de l'Adrián Martín i ell és fan de la #chusa jajaja molt divertit!!! L'estimo moltíssim», va comentar Paz Padilla fent referència a que al menut i agradava molt el personatge, Chusa, que interpreta Padilla a la 'Sit-com' d'èxit 'La que se avecina'.  

Unes setmanes molt dures per l'Adrián i la seva família

El petit pateix una delicada malaltia: la hidrocefàlia. Aquesta, de fet, provoca que s'acumuli líquid al crani, quelcom que causa que s'infli el cervell. És per això que Adrián va haver de ser operat fins en tres ocasions a principis d'any, després d'haver-se agreujat la seva situació. 

 

Tot i això, com demostra el vídeo de Padilla, Adrián sembla estar ara d'allò més bé

 

 

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris